Bianca Drăgușanu divorțează. Soțul vedetei, declarații tranșante după ce a fost întrebat dacă i-a cerut înapoi banii cheltuiți de el pe cadouri și vacanțe

Autor: I.D.
Publicat: 02/11/2019 | 12:38

Bianca Drăgușanu este în plin divorț de cel care i-a devenit al doilea soț și, în prezent, ei se concentrează pe copiii pe care îi au din relațiile anterioare. În urmă cu puțin timp, cunoscutul afacerist din Mediaș a făcut declarații tranșante după ce a fost întrebat dacă i-a cerut înapoi vedetei banii cheltuiți de el pe cadouri și vacanțele din destinațiile exclusiviste.

Citește și: VIDEO EXCLUSIV | Primele imagini cu Bianca după ce a anunțat divorțul! Am filmat-o cu…

Declarații tranșante făcute de soțul Biancăi Drăgușanu după ce a primit o întrebare indiscretă

De curând a apărut zvonul potrivit căruia soțul Biancăi Drăgușanu i-ar fi cerut înapoi banii cheltuiți de el pe cadourile de lux și vacanțele de vis. Iar una dintre prietenele afaceristului din lumea virtuală l-a abordat și l-a întrebat dacă este sau nu adevărat ceea ce se spune. Extravagantul om de afaceri a negat imediat și a subliniat că sigur această idee nu a pornit de la fosta lui parteneră de viață.

Citește și: I-a înfipt furculița în mână când a aflat de divorț! Bianca Drăgușanu a ajuns la Urgențe după ce a fost agresată de soț: „A avut o coastă fisurată”

“Bună, Alex. Este adevărat că i-ai cerut Biancăi banii pe cadourile și vacanțele oferite?” este mesajul pe care i l-a lăsat femeia.

“Bună. Niciodată! Exclus așa ceva. Din câte știu eu, cred că e doar o invenție. Ea nu ar fi afirmat niciodată așa ceva”, a răspuns cel care în acte încă este soțul Biancăi Drăgușanu.

Citește și: EXCLUSIV. Prima reacție a lui Victor Slav, după ce Bianca Drăgușanu a anunțat că divorțează

Bianca Drăgușanu, mesaj subliminal pentru fostul partener de viață

În urmă cu câteva ore, fosta prezentatoare de la Kanal D a transmis un mesaj trist, pe care îl puteți vedea în galeria foto a articolului. Gândurile împărtășite de Bianca Drăgușanu sunt scrise în limba engleză, iar traducerea este următoarea: “Respectă-te suficient de mult, încât să pleci de lângă tot ceea ce nu îți mai este folositor, nu te ajută să evoluezi sau nu te face fericit”.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Fosta prezentatoare a depus actele de divorț la un notar pe 30 octombrie 2019, iar termenul este pe 3 decembrie 2019.

Citește și...