Biciclist lovit mortal de o mașină în Dâmbovița. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Publicat: 04/11/2018 | 09:41

UPDATE – În urma accidentului, un bărbat de 57 de ani, din judetul Mureș a decedat, iar autorul accidentului a fost identificat ca fiind un tânăr de 32 de ani din Poiana. Cel in cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de „ucidere din culpă” si „părăsirea locului accidentului”, urmând ca pe parcursul acestei zile sa fie prezentat Parchetului de pe langă Judecătoria Răcari cu propunerea de arestare preventivă .

Un grav accident de circulație s-a produs sâmbătă seară intr-o localitate din Dâmbovița. Un biciclist a fost lovit mortal de o masină, iar șoferul a fugit și l-a lasat să moară.

Accidentul s-a produs pe DN 7- în afara localității Slobozia Moară. Biciclistul a fost acroșat și accidentat mortal de autoturism. După impact, șoferul a părăsit locul accidentului. Politiștii au cerut sprijinul oamenilor pentru a-l identifica pe șofer. Aceștia au publicat, inițial, detalii despre mașină. Din spusele martorilor,  este vorba despre un autoturism Opel Vectra B, culoare galben/auriu, fabricat între anii 2001-2005.

La câteva ore distanță, autorul accidentului de circulatie a fost identificat în persoana unui bărbat din localitatea Poiana. El urmează să fie cercetat pentru comiterea unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

CITEȘTE ȘI: GRAV ACCIDENT DE CIRCULAȚIE LA NEPTUN. UN BĂRBAT A MURIT, IAR ALTUL ESTE ÎN STARE GRAVĂ