Bietul Zilei »» Mizăm pe goluri pentru profit!

Autor: Cristian P
Publicat: 11/02/2019 | 11:43

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal cu mari șanse de reușită cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția.

Vom miza în toate cele trei meciuri pe goluri.

Iată cum pariem:

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din Liga I de la duelul dintre FC Botoșani și FC Voluntari. Gazdele au câștigat la Chiajna etapa trecută și se află la doar 4 lungimi de play-off. De partea cealalta, oaspeții vin după o victorie surprinzătoare în fața celor de la Sepsi. Având în vedere aspirațile la play-off, FC Botoșani este nevoită să joace la victorie, în timp ce adversara sa vine cu un moral bun și va încerca să producă o nouă surpriză. Pariem simplu pe un meci cu cel puțin două goluri.

Cea de-a doua selecție de pe Biletul Zilei vine din Premier League de la duelul dintre Wolves și Newcastle. Aflata pe 7, formația gazdă este favorită să se impună. Noi mizam „safe” și pariem că Wolves va înscrie cel puțin un gol.

Ultima selecțiee de pe Biletul Zilei vine din prima ligă daneză. Vensyssel FF va primi vizita celor de la FC Midtjylland. Oaspeții au clar prima șansă la victorie. Mizăm pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj, selecție câștigătoare în 18 din cele 20 de runde disputate de FC Midtjylland în acest sezon.

Biletul Zilei        

ora 17:00, FC Botoșani – FC Voluntari, peste 1.5 goluri, cota: 1.40

ora 20:00, Vensyssel FF – FC Midtjylland, peste 1.5 goluri, cota: 1.20

ora 22:00, Wolves – Newcastle, gazdele să înscrie, cota: 1.20

Cota totală: 2.02

Citește și...