Biletul zilei: Astăzi pariem exclusiv pe goluri » Vezi variantele selectate!

Autor: Sabin P.
Publicat: 17/04/2018 | 08:24

Fără a fi extrem de consistentă, oferta zilei este totuși una de calitate. Avem posibilitatea de a investi pe echipe importante, angrenate în competiții interne de calibru. Ne oprim la disputele Bayer Leverkusen – Bayern Munchen și Deportivo La Coruna – Sevilla. 

Biletul zilei

Semifinală de Cupa Germaniei, în manşă unică, la Leverkusen. Investim pe varianta peste 2.5 goluri. După ce şi-a trecut în palmares un nou titlu, Bayern Munchen ţinteşte eventul. Ascendentul moral este de partea trupei lui Heynckes, învingătoare cu acelaşi scor de 3-1 în partidele directe cu Leverkusen, contând pentru sezonul  în curs de Bundesliga. Pe de altă parte, să evidențiem și cele mai recente evoluții ale ”aspirinelor”. Leverkusen vine după două victorii clare, cu scorul de 4-1, repurtate în confruntările cu Leipzig și Frankfurt, formații contracandidate la o clasare pe loc de Liga Campionilor.

Deportivo încă speră la menținerea în prima ligă. Din păcate, trupa lui Florin Andone pare că și-a revenit puțin cam târziu. Cert este faptul că gruparea galiciană nu are altă variantă decât să riște, să forțeze la maximum în fiecare meci rămas de disputat din actuala stagiune, pentru a recupera ecartul destul de consistent pe care-l are față de locul 17, primul neretrogradabil. Astăzi, pe ”El Riazor” vine Sevilla, echipa capabilă să speculeze eficient breșele defensive ce se vor ivi în tactica poate prea avântată a gazdelor.

Bayer Leverkusen – Bayern Munchen, peste 2.5 goluri – Cota 1.60
Deportivo La Coruna – Sevilla, peste 1.5 goluri – Cota 1.25
Cota finală: 2.00

 

Citește și...