Biletul Zilei »» Căutăm al 3-lea „verde” consecutiv al săptămânii!

Autor: Cristian P
Publicat: 03/04/2019 | 08:14
Biletul Zilei de ieri a fost câștigător. Ne-am dublat fără nicio emoție investiția mizând pe minim două goluri la duelurile Villareal- Barcelona (4-4) și  Watford- Fulham (4-1) și pe calificarea formației RB Leipzig în fazele superioare ale Cupei Germaniei în detrimentul celor de la Augsburg.

Iată cum pariem:

 

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul din La Liga dintre Huesca și Celta Vigo. Duelul dintre cele două formații aflate pe locuri retrogradabile în acest moment, Huesca fiind „lanterna” în La Liga în timp ce Celta Vigo se află pe locul 18 se anunță a fi unul foarte viu disputat.Mai mult ca sigur că vom asista la o confruntare cu garda jos în care cele două echipe vor încerca să-și dea lovitura decisivă. Vom miza pe un gol marcat de oaspeți în acest meci.

Pentru ultimele două selecții de pe Biletul Zilei vom avea același tip de pariu. Vom miza pe schimbarea tabelei de marcaj de cel puțin două ori în meci la duelul din Serie A dintre Empoli și Napoli și la confruntarea din Cupa Austriei dintre Lask Linz și Rapid Viena.

 

 

Biletul Zilei

ora 21:30 Huesca- Celta Vigo, oaspeții înscriu, cota 1.30

ora 21:30 Lask Linz- Rapid Viena, peste 1.5 goluri cota 1.36

ora 20:00 Empoli- Napoli, peste 1.5 goluri, cota 1.18

Cota Totală: 2.09

 

Citește și...