Biletul Zilei » Căutăm profitul în Tadjikistan, Belarus și Nicaragua!

Autor: Cristian P
Publicat: 08/04/2020 | 09:58
Biletul Zilei » Căutăm profitul în Tadjikistan, Belarus și Nicaragua!

Biletul Zilei de astăzi conține selecții de la meciuri de fotbal care vor avea loc în Nicaragua, Tadjikistan și Belarus.


Cele mai variate tipuri de pronosticuri, precum și super cotele zilei, le găsiți pe www.pariuri1x2.ro.


Pentru priele două selecții de pe Biletul Zilei vom merge pe mâna favoriților. La duelul din Tadjikistan dintre Dushanbe 83 și Itsiqlol Dushanbe, vom paria pe victoria oaspeților, diferența de valoare dintre cele două formații fiind uriașă, gazdele fiind nou-promovate în timp ce oaspeții sunt campioni en-titre.

A doua selecție de pe Biletul Zilei nu ar trebui să ne creeze emoții. Este vorba de duelul dintre Managua – Ocotal din prima ligă din Nicaragua, meci în care pariem pe victoria gazdelor care sunt lideri, oaspeții fiind pe penultimul loc în clasament.

Închidem Biletul Zilei cu duelul care are loc în manșa tur a semifinalei Cupei Belarusului între campioana en-titre, Dinamo Brest și deținătoarea trofeului, Sahtior Soligorsk. Este un meci deschis oricărui rezultat, motiv pentru care noi vom evita pariurile clasice de tipul 1, X,2 și vom paria pe cel puțin patru cartonașe galbene. Remarcăm faptul că în ultimul duel dintre cele două au fost numai puțin de opt „galbene” și un „roșu”.

Biletul Zilei
ora 16:00 Dushanbe 83 – Itsiqlol Dushanbe- 2- cota 1.30
ora 19:30 Dinamo Brest – Sahtior Soligorsk- peste 3.5 cartonașe galbene cota 1.26
ora 01:30 Managua – Ocotal- 1- cota 1.25
Cota totală: 2.04

Citește și...