Biletul Zilei »» Ieri a fost din nou „verde” »» Astăzi țintim al 4-lea câștig consecutiv!

Autor: Cristian P
Publicat: 12/10/2018 | 07:20
Biletul Zilei »» Ieri a fost din nou „verde” »» Astăzi țintim al 4-lea câștig consecutiv!
Biletul Zilei de ieri a fost din nou câștigător. Am mizat pe maxim o reușită în prima repriza la Lituania – România (0-1), pe minim un gol în primele 45 de minute la Franța – Islanda (0-1) și pe cel puțin 8 cornere în Rusia – Suedia (11).

Iată cum pariem astăzi!

 

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj, unde Romania U21 va primi vizita celor din Țara Galilor U21. „Tricolorii mici” sunt clar favoriți să se impună și sperăm să nu asistăm la un rezultat surprinzător. Mizăm simplu pe victoria echipei pregătite de selecționerul Mirel Rădoi.

A doua selecție de pe Biletul zilei vine din Liga Națiunilor. Grecia va primi pe teren propriu vizita Ungariei, iar pe teren propriu grecii sunt greu de învins. De partea cealaltă maghiarii nu se descurcă deloc bine pe teren advers, motiv pentru care mizăm „safe” pe dubla 1X.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine tot din Liga Națiunilor de la duelul dintre Belgia și Elveția. Gazdele au prima șansă la victorie, dar de obicei, formația oaspete nu este implicată în meciuri spectaculoase. Mizăm pe cel mutl 4 goluri marcate în acest meci.

 

Biletul zilei        

ora 19:00, Romania U21 – Țara Galilor U21,

Gazdele să câștige, cota 1.45

21:45, Grecia – Ungaria,

Gazdele să câștige sau egalitate, cota 1.16

ora 21:45, Belgia – Elvetia,

Sub 4.5 goluri, cota 1.19

Cota Finală: 2.00

 

Citește și...