Biletul Zilei »» Ieri a fost „verde” »» Astăzi pariem 100% pe Cupa Germaniei!

Autor: Cristian P
Publicat: 05/02/2019 | 07:00
Biletul Zilei »» Ieri a fost „verde” »» Astăzi pariem 100% pe Cupa Germaniei!
Biletul Zilei de ieri a fost câștigător. Am mizat pe un gol al lui Dinamo cu Poli Iași (3-0), că oaspeții vor conduce la pauză sau final în Frosinone – Lazio (0-1) și pe aceeași variantă de pariere pentru RC Lens în partida cu AS Beziers (3-0).

Pentru astăzi am extras trei selecții din Cupa Germaniei cu mari șanse de reușită.

Iată cum pariem:

 

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul dintre Dortmund și Bremen. Sunt două echipe super-ofensive și ne așteptăm la un spectacol de calitate. Mizăm pe cel puțin o reușită în prima repriză.

A doua selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul dintre FC Heidenheim și Leverkusen. După victoria în fața celor de la Bayern Munchen, formația oaspete are un moral bun și ar trebui să obțină calificarea în fața unei grupări din liga secundă. Pariem că Leverkusen va avansa în faza următoare a competiției.

Ultima selecție de pe Biletul zilei vine de la duelul dintre Hamburg și FC Nurnberg. Oaspeții sunt mai mult cu gândul la Bundesliga, acolo unde sunt implicați îîn lupta pentru evitarea retrogradării iar în week-end vor avea un derby pentru supraviețuire cu Hannover. De aceea mizăm pe faptul că oaspeții se vor menaja iar Hamburg nu va pierde acest meci.

 

Biletul Zilei

ora 19:30, FC Heidenheim – Leverkusen, oaspeții se califică, cota 1.25

ora 19:30, Hamburg – FC Nurnberg, gazdele câștigă sau egalitate, cota 1.30

ora 21:45, Dortmund – Bremen, peste 0.5 goluri în prima repriză, cota 1.23

Cota totală: 2.00

Citește și...