Biletul Zilei Ieri a fost „verde” »» Astăzi pariem pe fotbal și hochei pentru un nou profit!

Autor: Cristian P
Publicat: 12/09/2018 | 12:37
Biletul Zilei de ieri a fost câștigător! Am mizat pe cel puțin o repriză câștigată de Spania în duelul cu vicecampioana mondială, Croația, iar scorul final a fost de 6-0, pe cel puțin două goluri în meciul Islanda- Belgia, scor 0-3 și pe X2 în Moldovaa-Belarus, duelul încheindu-se nedecis, 0-0.

Oferta de astăzi nu este foarte generoasă. Cu toate acestea, am ales pentru dumneavoastră trei selecții din fotbal și hochei cu mari șanse de reușită pentru un nou profit.

Iată cum pariem:

 

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din România din Liga a II- unde Petrolul va susține restanța cu Chindia Tîrgoviște.

Duelul se anunță a fi interesant, cele două echipe aflându-se în luptă direct pentru promovarea în prima ligă.

„Lupii galbeni” au disputat pe teren propriu doar două partide în acest debut de sezon, bifând o victorie cu 2-1 în fața formației Pandurii Tîrgu Jiu și o remiză cu Sportul Snagov. Elevii antrenați de Leo Grozavu au câștigat clar în ultima deplasare cu Energeticianul, scor 3-0 și au un moral de fier înaintea duelului cu trupa pregătită de Viorel Moldovan.

Mizăm pe un meci în care Petrolul nu va pierde și pariem 1X.

Cea de-a doua selecție de pe Biletul Zilei vine din Regionalliga din Germania unde liderul  Bayern Munchen II va primi vizita formației SpVgg Bayreuth. Mizăm pe o victorie a gazdelor care sunt neînvvinse în opt etape având șapte victorii și o remiză.

Ultima selecție de pe biletul zilei vine din hochei. În prima ligă din Rusia Salavat Yulaev Ufa va primi pe teren propriu vizita echipei Torpedo Nizhny  Novgorod. Pariem pe cel puțin două goluri ale gazdelor, selecție câștigătoare în ultimele două partide directe.

Biletul zilei

ora 17:00 Salavat Yulaev Ufa- Torpedo Nizhny  Novgorod,

Gazdele peste 1.5 goluri, cota 1.29

ora 19:30 Petrolul Ploiești- Chindia Târgoviște,

Petrolul egal sau victorie, cota 1.30

ora 20:00 Bayern Munchen II- SpVgg Bayreuth,

Bayern victorie, cota 1.20

Cota Totală: 2.01