Blestemul „Angelinei Jolie” de Romania! Cum a ajuns sa traiasca acum barbatul pentru care s-a sinucis adolescenta!

Publicat: 21/11/2014 | 00:40
Blestemul „Angelinei Jolie” de Romania! Cum a ajuns sa traiasca acum barbatul pentru care s-a sinucis adolescenta!

Gabriel Gioacasi, supranumita "Angelina Jolie de Romania", s-a sinucis in 2010, din cauza unei dezamagiri in dragoste. In urma ei a ramas parca un blestem de care fostul iubit nu mai scapa!

Parea ca are toata lumea la picioarele ei, insa intr-un moment de ratacire, „Angelina Jolie de Romania” a facut un gest care a socat o tara intreaga.

Gabriela era cea mai fidela sosie a Angelinei Jolie

Tanara, care intrase in atentia publica datorita asemanarii perfecte cu cea mai frumoasa femeie din lume, a clacat din cauza unei dezamagiri din dragoste si s-a spanzurat in magazia casei, lasand in urma un mesaj de adio cutremurator: “Fericirea nu e pentru mine”.

Gabriela s-a sinucis in 2010

Gabriela avea o frumusete aparte, iar asta a ajutat-o sa practice meseria de manechin inca de la 16 ani. Asta nu a impiedicat-o sa urmeze doua facultati dar sa-si faca si multi prieteni, pentru ca era foarte carismatica si toata lumea ii cauta prezenta…. Mai putin iubitul ei, cel din cauza caruia a suferit cand a decis sa se indeparteze de ea. Florin avea alte prioritati la acea vreme, fiind pilot de meserie, iar mai tot timpul era plecat din tara.

Gabriela s-a sinucis in 2010

Gabriela nu a putut suporta gandul ca va trebui sa traiasca fara el si a fost coplesita de ganduri negre care i-au adus sfarsitul.
La funeralii, familia nu a putut accepta idea ca Florin sa vina sa-si ia ramas bun de la ea, desi a suferit enorm cand a aflat ce s-a intamplat cu ea.

Gabriela s-a sinucis in 2010

Iubitul nu si-a revenit din soc

La fel cum se intampla si acum, la patru ani de la moartea fetei. Florin parca este urmarit de un blestem, intrucat nu a reusit sa cladeasca o relatie serioasa pana acum, iar prietenii il vad mai tot timpul abatut.

Florin este pilot la Tarom

“Ce se intampla cu tine de stai numai suparat?”, este doar una dintre remarcile pe care apropiatii i le fac tanarului pilot. Cu siguranta pierderea Gabrielei il va marca pentru tot restul vietii, iar acesta este si motivul pentru care nu se poate lipi nimeni deocamdata de inima lui.

Florin este pilot la Tarom

Deocamdata el isi concentreaza atentia in meseria pe care a visat-o dintotdeauna, si care ii ofera posibilitatea sa vada toata lumea de la inaltime.

Florin este pilot la Tarom

Gabriela Giocasi a devenit cunoscuta inca din 2005, cand o serie de fotografii cu ea au ajuns pe internet, fiind publicate pe mai multe site-uri din Romania. In 2007 a facut furori la targul Luxury Show, cand a pozat in Angelina Jolie, iar asemanarea izibitoare dintre ea si celebra actrita de la Hollywood i-a socat pe cei care au vizitat locatia.

In 2007 a jucat intr-un serial transmis de TVR, alaturi de Daniela Nane. Era, se pare, studenta la doua facultati: Stiinte Politice, in cadrul SNSPA si Limbi Straine – slovaca-rusa.

(M.A.)
 

Citește și...