Bogdan Andone vrea victorie la scor la debutul pe banca FCSB: „Sper să câștigăm la scor, pentru a aborda sezonul liniștiți!”

Autor: Cristian P
Publicat: 11/07/2019 | 15:20
Bogdan Andone vrea victorie la scor la debutul pe banca FCSB: „Sper să câștigăm la scor, pentru a aborda sezonul liniștiți!”

Bogdan Andone va debuta astăzi pe banca FCSB în duelul pe care „roș-albaștrii” îl vor susține la Giurgiu în manșa tur a primului tur prleiminar al Europa League împotriva moldovenilor de la Milsami, partida fiind de la ora 21:30 în direct la Pro TV.

Fostul secund al lui Mihai Teja a declarat înaintea debutului european pe banca roș-albaștrilor că este încrezător că elevii săi vor reuși să obțină o victorie la scor pentru a lua astfel o opțiune decisivă la calificare.

„Primul meci este dificil, trebuie să găsești ritmul de joc. Pentru noi este primul joc oficial în noul sistem, cu jucători noi în prima echipa. Sper să câștigăm la scor, pentru a aborda sezonul liniștiți. Referitor la jucătorii U21 de la lotul național pot să vă spun că băieții au venit foarte bine de la echipa națională, cu un tonus bun și cu siguranță vor juca. Sunt niște băieți inteligenți, sunt jucători de calitate, care pot să facă direferența. Florinel Coman a jucat la Viitorul în acest sistem”, a declarat Bogdan Andone.

Chiar dacă pare un adversar accesibil, trebuie să ținem cont de faptul că adversarii au o serie de jocuri disputate deja în acest sezon în Divizia Națională din Moldova, campionatul ajungând deja la etapa a XVI-a. În  urma celor 15 partide disputate, Milsami a suferit doar trei înfrângeri, câștigând 7 partide și remizând în alte cinci, fiind pe locul 3 în clasament.

În acest duel este de aștpetat ca Bogdan Andone să mizeze pe formula Bălgrădean – Belu, Planic, Cristea, Roman – Pintilii, Filip, Tănase – Man, Hora, Coman.

Lotul FCSB pentru dubla cu Milsami

Portari: Cristi Bălgrădean, Andrei Vlad și Răzvan Ducan

Fundași: Claudiu Belu, Mihai Bălașa, Bogdan Planic, Iulian Cristea, Alexandru Stan, Ovidiu Perianu

Mijlocași: Mihai Pintilii, Lucian Filip, Dragoș Nedelcu, Ovidiu Popescu, Mihai Roman, Răzvan Oaidă, Robert Ion

Atacanți: Florin Tănase, Dennis Man, Florinel Coman, Ioan Hora, Cristian Dumitru

Citește și...