Bombă în showbiz! Claudia Pavel, dezvăluiri de ultimă oră despre relația cu Smiley: „Cică suntem combinați”

Publicat: 17/03/2019 | 13:15
Bombă în showbiz! Claudia Pavel, dezvăluiri de ultimă oră despre relația cu Smiley: „Cică suntem combinați”

Showbizul autohton oferă în fiecare zi adevărate ”bombe”. De data aceasta este vorba despre Smiley și Claudia Pavel, alias Cream. Cei doi se cunosc de foarte multă vreme, iar Claudia a oferit unele amănunte extrem de interesante pentru fani.

Acum zece ani, Smiley și Claudia colaborau perfect. Trupa Simplu înregistra – împreună cu Cream – piesa „Jumătatea ta”, compusă de Marius Moga. Acela, de altfel, a fost momentul în care fanii au ajuns la concluzia că între Cream și Smiley este mult mai mult decât o relație profesională.  Bineînțeles, zvbonurile răspândite dădeau ca ”sigura” aventura amoroasă a celor doi. Însă nici Smiley şi nici Claudia nu au confirmat vreodată că au fost împreună. Însă fanii au observat și că ei nu au infirmat categoric respectivele zvonuri.

„Am avut un succes nebun împreună! Am făcut turnee, au fost piese cu Moga, Smiley, CRBL… A fost o perioadă de care sunt foarte mândră, am avut mare succes. Hit după hit a ieşit, dar relaţia noastră s-a oprit cam acolo şi la o prietenie, strânsă de altfel pentru că atunci când petreci atât de mult timp cu oamenii este inevitabil să fie aşa”, a rememorat Claudia pentru VIVA!.

Claudia: ”N-a îndrăznit unul să pună un deget pe mine”

Claudia Pavel își aduce aminte cu mare plăcere de acea perioadă. Și insistă asupra ideii că băieții erau foarte cuminți. Niciunul dintre ei nu a depășit granița profesională, transmite ea.

„Dar, uitându-mă acum în trecut la vremurile alea, îmi dau seama că băieţii aştia erau atât de cuminţi… N-a îndrăznit unu să pună un deget pe mine! Eram prieteni, efectiv, mâncam din aceeaşi farfurie. Relaţia noastră era strict colegială şi artistică, erau nişte oameni cu care împărtăşeam aceeaşi pasiune nebună pentru muzică şi asta ne-a adus împreună. După care, fiecare a mers pe drumul lui. Moga şi-a făcut DeMoga (n.red. casă de producţie), Smiley – HaHaha Production, eu am mers pe drumul meu. Lucrurile au evoluat pentru fiecare dintre noi. Dar spun cu mâna pe inimă că între mine şi Smiley nu a fost nimic altceva. Îţi dai seama că nu aveam de ce să nu spunem nici unul dintre noi. Eram doi copii, chiar ar fi fost ceva mişto între noi dacă era să fie, dar nu a fost vorba despre genul ăla de relaţie. Îmi amintesc că în vremea aia mă sunau fanele lui şi mă înjurau la telefon că le-am furat gagicul. Şi îi ziceam – Doamne, Smiley, mă sună fetele că sunt îndrăgostite de tine şi sunt supărate pe mine că cică suntem combinaţi”, a povestit Claudia pentru VIVA!.

Claudia Pavel și Smiley
Citește și...