Bomba la Hollywood! Unul dintre cei mai cunoscuti actori din lume e acuzat ca si-a VIOLAT fiica: „Mi-a spus sa ma intind si sa…”

Publicat: 02/02/2014 | 12:09
Bomba la Hollywood! Unul dintre cei mai cunoscuti actori din lume e acuzat ca si-a VIOLAT fiica: „Mi-a spus sa ma intind si sa…”

Unul dintre cei mai cunoscuti actori din lume e in centrul unui scandal care i-ar putea pata pentru totdeauna imaginea. Fiica lui Woody Allen isi acuza tatal ca a violat-o in copilarie.

Dylan Farrow a fost adoptata de Woody Allen si de Mia Farrow pe vremea cand acestia formau un cuplu. Copila a fost crescuta de cei doi ca si cum ar fi fost fata lor biologica, dar la Hollywood au existat mereu zvonuri potrivit carora actorul nu a uitat niciodata ca e adoptata.

Mai mult, asupra lui Allen exista si suspiciuni de agresiune sexuala la adresa fiicei lui. Aceste suspiciuni au fost confirmate acum de catre tanara de 28 de ani. Ea spune ca a fost abuzata de actor pe vremea cand avea 7 ani.

Dezvaluirea a fost facuta in cadul unei scrisori pe care Dylan a trimis-o unui ziar din Statele Unite.

„Atunci când aveam şapte ani, Woody Allen m-a luat de mână şi m-a condus într-un mic pod, slab luminat, de la etajul al doilea al casei noastre. Mi-a spus să mă întind pe burtă şi să mă joc cu trenul electric al fratelui meu. Iar el m-a agresat sexual. Mi-a vorbit în acest timp, murmurând că sunt o fată bună, că este secretul nostru şi promiţându-mi că vom merge la Paris şi că voi fi un star de cinema”, a adăugat Dylan Farrow.

Nu este prima dată când regizorul este acuzat că şi-a molestat sexual fiica adoptată în timpul relaţiei cu Mia Farrow. În 1992, chiar Mia Farrow l-a acuzat pe Woody Allen că a molestat-o pe fiica lor Dylan, pe atunci în vârstă de şapte ani.

Actriţa se afla într-un conflict feroce cu regizorul pentru tutela copiilor lor, după ce a descoperit că Woody Allen avea o relaţie cu una dintre celelalte fiice adoptate ale sale, Soon-Yi Previn, pe atunci în vârstă de 20 de ani. Mia Farrow o adoptase pe Soon-Yi în timpul unei căsătorii anterioare. Woody Allen, în vârstă de 78 de ani, s-a căsătorit cu tânăra Soon-Yi în 1997.

Regizorul nu fost urmărit în instanţă, el negând că ar fi agresat-o pe Dylan Farrow. „Este puţin probabil ca domnul Allen să fie urmărit penal pentru abuz sexual pe baza probelor”, a declarat atunci judecătorul Elliott Wilk, de la Curtea Supremă, potrivit unei publicaţii americane.

 

Citește și...