Breaking news! E unul dintre cei mai bogați români, dar… Banca scoate la vânzare fosta fabrică de țigarete a lui Ioan Niculae!

Autor: I.D.
Publicat: 01/07/2018 | 23:05

Ioan Niculae, patronul echipei de fotbal Astra Giurgiu, are probleme cu băncile, una dintre ele cerându-i executarea silită. (Promotiile zilei la monitoare) Mai mult, a și obținut-o, instanța fiind neînduplecată cu omul de afaceri. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă detaliile legate de problemele pe care le are miliardarul.

Ioan Niculae a fost catalogat drept unul dintre cei mai bogați români de după Revoluție. Dar gloria financiară a finanțatorului echipei de fotbal Astra Giurgiu a avut de suferit, în ultima vreme.(Reduceri mari la jocuri PC)

Ioan Niculae are unele probleme cu băncile, care l-au trimis în judecată pentru anumite credite pe care nu le-ar fi onorat. Așa că instanța a fost aceea care a judecat. Iar una dintre bănci a avut și câștig de cauză, când ultima redută din justiție în care patronul a sperat că-l va scoate basma curată i-a dat lovitura: executare silită! Ăsta a fost verdictul, iar Niculae nu mai are ce face. (CITEȘTE ȘI:  MOȘTENITOAREA UNEIA DINTRE CELE MARI AVERI DIN ROMÂNIA E ”SPIONATĂ” NON-STOP DE IUBIT!)

Banca respectivă vrea banii pe care miliardarul i-a luat credit. Și nu sunt puțini. Ar fi vorba de aproximativ 50 de milioane de euro, iar instanța a decis ca fosta fabrică de țigarete a lui Niculae să fie executată silit.

Niculae a vrut să-l ”ardă” pe Gigi Becali

Ioan Niculae s-a băgat în fotbal în urmă cu mai bine de 20 de ani, dar nu a reușit rezultate notabile până de curând. El a luat Astra Ploiești, ulterior, Astra Giurgiu, dar s-a zbătut între diviziile C-B-A. Apoi, a mutat echipa la Giurgiu, unde a modernizat stadionul, și a dat și lovitura: a câștigat campionatul! Asta pentru că omul despre care se spunea la acea data că este miliardar în euro a băgat bani mulți în transferuri și în salariile jucătorilor. (CITEȘTE ȘI: AERONAVA DE LUX A LUI IOAN NICULAE, SCOASĂ LA VÂNZARE DE BANCA TRANSILVANIA PENTRU CĂ NU ŞI-A PUTUT PLĂTI DATORIILE)

Dar pariul lui a fost acesta: ”Vreau să-i iau titlul lui Gigi Becali!” Sursele CANCAN.RO au dezvăluit că asta a fost marea dorință a finanțatorului, pe plan sportiv. Și i-a reușit. Cu Șumudică antrenor, Niculae a luat titlul, după un campionat ”nebun”, dar i-a avut în echipă pe Alibec, Budescu, Morais, De Amorim…

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...