Brigitte Năstase, pusă la zid după ce s-a combinat cu Pastramă: „Ne dăm credincioasă și preacurvim”

Publicat: 15/04/2019 | 15:18

Brigitte Năstase a avut o relație tumultoasă cu fostul tenismen, iar când s-a despărțit definitiv de el, toată lumea a crezut că viața ei se va mai liniști. Ei bine, nu a fost deloc așa, ba din contră, s-a complicat și mai tare, de când a intrat la Ferma și l-a cunoscut pe Florin Pastramă. Cei doi au renunțat la relațiile pe care le aveau și au început o poveste de iubire, care continuă și dincolo de camerele de luat vederi.

După tot ce s-a întâmplat, bruneta a fost pusă la zid pe rețelele de socializare, din cauza faptului că s-a băgat în relația lui Florin Pastramă cu Raluca Podea. „Ne dăm credincioasă și preacurvim de la cer până la pământ 🤦🏻‍♀️ dar na dacă pofta și apetitul sunt mari!!! Păcat de tine și de imaginea ta!!!”, este mesajul unui internaut pentru Brigitte Năstase pe Instagram.

A divorțat de Ilie Năstase în toamna anului trecut

Brigitte a făcut furori în anul 2000, când a fost desemnată Miss Top Model România. Mai mult de atât, ea a pozat pentru Playboy şi era chemată să prezinte mai ales colecţii de lenjerie intimă. La scurt timp, s-a căsătorit cu omul de afaceri timişorean Octavian Sfăt, dar acesta a murit în 2002. Brigitte, pe atunci în vârstă de 25 de ani, a devenit milionară, văduvă şi cu un copil. De asemenea, ea a continuat afacerile primului soț. Brigitte s-a căsătorit civil cu Ilie Năstase pe 17 iunie 2013 la Timișoara. Ceremonia religioasă a avut loc pe 9 iunie 2013, iar petrecerea s-a desfășurat la Poiana Braşov. La nuntă le-au fost alături peste 300 de prieteni.

Relaţia lor a fost presărată cu numeroase dispute, despărţiri şi împăcări. La începutul lunii martie 2018, au anunțat că divorțează, dar separarea oficială a fost amânată, pentru că nu s-au prezentat în fața magistraților, iar actele au expirat. Divorțul ofcial s-a pronunțat abia în luna septembrie a anului 2018. Zece minute le-a luat celor doi să pună capăt mariajului.

Citește și...