Brigitte Sfăt, adevărul despre ce s-a întâmplat la Ferma vedetelor: „Lui Moroșanu i-am spălat hainele și mi-am împărțit mâncarea cu el pentru protecție”

Publicat: 15/05/2019 | 11:49

Proaspăt ieșită din emisiunea „Ferma vedetelor”, Brigitte este hotărâtă să pună capăt tuturor speculațiilor despre ce s-a întâmplat acolo. Fosta doamnă Năstase, a povestit despre părera cu care a rămas în urma conflictelor cu Cătălin Moroșanu și Otniela Sandu.

Se pare că, Brigitte Năstase va ține legătura cu toți „bandiții”, mai puțin cu Otniela, pe care a văzut-o prea apropiată de Florin Pastramă. De asemenea, și pe Moroșanu l-a scos de la inimă, pentru că nu a fost tocmai sincer cu ea.

„Cu siguranţa voi rămâne în relații bune cu toţi „bandiţii”, în afara Otnielei. Pentru că au pus foarte mult suflet şi pentru că și ei îl iubesc pe Florin. Sunt familia mea prin adopţie. În „Fermă”, am acţionat doar cu sufletul. Din momentul în care m-am îndrăgostit de Florin am votat doar ceea ce a votat şi el. Am fost alături de el şi l-am susţinut. Acest lucru a atras un „hate” mare de la ceilalţi „fermieri”. Lui Moroşanu, până în acel moment, i-am spălat hainele şi mi-am împărţit mâncarea cu el, pentru protecţie şi susţinere, dar în momentul în care m-am îndrăgostit de Florin, am încetat să mai fac aceste lucruri pentru Moroşanu, deoarece îl deranja pe Florin şi mi-am concentrat toată atenţia pe cel de care m-am îndrăgostit.” a declarat Brigitte pentru Click.ro

Chiar dacă nimeni nu se aștepta, relația lui Florin Pastramă cu Brigitte continuă și afară. Mai mult decât atât, cei doi au planuri de căsătorie.

„Florin este, în primul rând, cel mai frumos suflet care a reuşit să mă facă să mă deschid într-atât încât să nu mai am nici o mască. Să fiu goală, doar eu şi sufletul meu în faţa lui. Nu mai aveam puterea, banii, faima, frumuseţea, ambalajul pe care le am afară. Eram eu şi sufletul meu în momentele cele mai căzute. El s-a îndrăgostit de asta, de mine aşa cum m-a născut mama mea. Şi ştiu că alături de un om care a avut puterea să vadă şi să iubească doar atât, voi putea să construiesc totul. Împreună vom răzbi totul.” a mai spus Brigitte pentru Click.ro

 

Citește și...