Brigitte Sfăt, amenințată de fosta iubita a lui Pastramă: „M-a sunat, m-a jignit foarte urât și…

Publicat: 17/05/2019 | 18:08

Relația dintre Pastramă și Brigitte nu este pe placul tuturor. Bruneta a trecut prin clipe mai puțin plăcute atunci când a fost amenințată de fosta iubită a lui Florin. Vedeta povestește cum s-a terminat acest incident.

Foștii concurenți, Jorge și Brigitte, povestesc întâmplări neștiute de la „Fermă”. Și pentru că relația brunetei cu Pastramă este un subiect foarte controversat, Jorge a încercat să afle cât mai multe lucruri de la Brigitte.

„M-a sunat o persoană, m-a jignit foarte urât, apoi mi-a dat două mesaje vocale, apoi mi-a dat și un mesaj scris. Între timp lucrurile s-au rezolvat, scuzele de rigoare s-au făcut, dar la momentul acela am fost puțin… Nu i-am cerut binecuvântarea. Am reușit să aflu că domnișoara i-a dat papucii cu două, trei săptămâni înainte să înceapă să se dea la mine. Ea i-a dat papucii. ” a declarat Brigitte pentru vlogul lui Jorge.

Experiența prin care a trecut Brigitte, nu a fost una tocmai ușoară, mai ales că în „Fermă” colegi de-ai vedetei, se pare, au vrut să-i pună bețe-n roate.

„Cel mai greu moment a fost atunci când am fost acuzată că aș fi otrăvit cu picături de ochi colegii și n-am mai vrut să trăiesc. Am vrut să evadez. Și el a plâns alături de mine. Florin s-a dus și a vorbit cu Mihaela și drept pentru care, Paula a fost exlusă din competiție. Eu am suferit foarte mult, el a fost alături de mine, iar toate aceste lucruri m-au făcut să-l văd, ca pe un om extraordinar de sufletist. El nu a mâncat atunci când eu nu am mâncat, el a refuzat să mănânce o zi întreagă.” a mai spus Brigitte.

 

Citește și...