Bucureștiul, capitala europeană a frumuseții și modei, în perioada 22-24 iulie! Toate detaliile evenimentului organizat de Fashiontv

Publicat: 11/07/2019 | 18:26
Bucureștiul, capitala europeană a frumuseții și modei, în perioada 22-24 iulie! Toate detaliile evenimentului organizat de Fashiontv

Cu ocazia împlinirii a 22 de ani de la înființarea celei mai renumite televiziuni dedicată modei, Fashiontv organizează în perioada 22-24 iulie 2019, la It Cucina by Bonton Palace din București, un eveniment grandios dedicat modei și frumuseții care va include:

– Fashion Week by Fashiontv

– Miss F Europe

– FTV Fashion Awards

Pe parcursul a trei zile de evenimente, reunite sub titulatura Fashion Week by Fashiontv, peste 100 de modele din toată Europa vor participa la cel mai important concurs de frumusețe, Miss F Europe, și vor prezenta colecții semnate de designeri internaționali și branduri de top.

Personalități internaționale, modele, designeri și profesioniști din domeniul modei din toată lumea, vor fi recunoscuți public în cadrul FTV Fashion Awards – Gala premiilor în moda internațională.

Miss F Europe este un concurs de descoperire și promovare a tinerelor aspirante la o carieră de model care va reuni finaliste selecționate din toată Europa prin intermediul agențiilor de modele colaboratoare ale Fashiontv.

FETELE CARE DORESC SĂ PARTICIPE LA CONCURS SE POT ÎNSCRIE AICI

Condiții de participare:

– vârsta cuprinsă între 18 și 25 ani

– minimum 175 cm înălțime

Desfășurat sub sloganul ”Beauty improves the world”, Miss F Europe este un eveniment internațional care promovează frumusețea, emanciparea femeii și nu în ultimul rând, moda.

Juriul concursului va fi format din Președintele și Fondatorul Fashiontv, Michel Adam, producători de film din Hollywood, precum și din reprezentanți ai celor mai importante agenții de modele din lume.

Câștigătoarea marelui titlu de Miss F Europe va primi o bijuterie exclusivistă, în valoare de 20.000 de euro, de la Casa Mouawad.

Brandul de bijuterii Mouawad este furnizorul exclusiv de bijuterii al shourilor Victoria’s Secret, care va oferi câștigătoarei marelui titlu de Miss F Europe, o bijuterie prețioasă în valoare de 20.000 de Euro. Mouawad este recunoscut pe scară mondială și apreciat la nivel internațional pentru cele cinci titluri mondiale Guinness pe care le deține și multe dintre creațiile sale sunt purtate de celebrități de la Hollywood la cele mai importante evenimente mondiale, cum ar fi Oscarurile, Festivalul de Film de la Cannes, Globurile de Aur și multe altele.

Cele mai importante momente ale evenimentelor vor fi promovate pe Fashiontv timp de un an de zile, în 196 de țări din întreaga lume în cadrul rubricilor specializate ale Fashiontv, precum Fashion Weeks, Designers, Models, Photographers, Fashiontv Events și Fashiontv Party.

Citește și...