Bucurestiul se schimba total cand il privesti de sus! Imagini fabuloase!

Publicat: 06/06/2013 | 00:07

Bucurestiul este un oras plin de viata, caruia nu ii lipseste nimic. Chiar in inima orasului avem o delta, spatii verzi, cladiri spectaculoase, precum si monumente arhitecturale deosebite. Vazute de sus, toate formeaza un tablou perfect!

Arena Nationala vazuta de la aproapoe 150 de metri inaltime
Arena Nationala vazuta de la aproapoe 150 de metri inaltime

Printre cele mai impresionante atractii ale Capitalei se numara si Palatul Brancovenesc de la Mogosoaia. La nici 11 kilometri de Capitala, structura filamata de sus, de catre specialistii de la skycam.ro, este cu adevarat impresionanta, atat ziua cat si noaptea.

Pasajul Basarab este impresionant ca marime
Pasajul Basarab este impresionant ca marime

Vazut de la inaltime pana si traficul din Bucuresti are un sarm aparte. Acesta iti arata cum orasul este plin de viata, iar forfota de pe strazi te trezeste din amorteala sit e indeamna sa nu stai locului.

Arena Nationala, unul dintre cele mai moderne stadioane din Romania, impresioaneaza atat prin dimensiuni, cat si prin arhitectura.Vazuta din vazduh, cu siguranta, iti va taia rasuflarea.

“Filmarea a fost facuta in doua zile cu o drone elicopter. Am filmat mai mult in interior, iar afara de la 150 de metri inaltime”, ne-a spus Laurentiu Balaceanu, managerul firmei.

Arcul de Triumf vazut de sus
Arcul de Triumf vazut de sus

Si Pasajul Basarab, una dintre cele mai imprtante lucrari de infrastructura din oras, devine spectaculos vazut de la inaltime. Podul, care trece peste Dambovita si Gara de Nord, este cu adevarat impresionant.

“Filmarile sunt facute cu un octocopter, care are montat un aparat foto DSLR. Costul unei astfle de drone complet echipata poate ajunge pana la 6.500 de euro. Putem filma pana la 150 de metri inaltime, iar conditiile meteo trebui sa fie foarte bune”, ne-a mai spus Laurentiu.

Muzeul Satului
Muzeul Satului

Unul dintre “plamanii verzi” ai orasului, Delta Vacaresti, te lasa pur si simplu fara cuvinte. De la inaltime, oaza dintre betoane poate deveni oricand un loc de refugiu pentru orice bucurestean care vrea sa iasa din casa si sa petreaca cateva ore in natura.

A.S. (sursa foto: Skycam.ro)