Bucurie mare în showbiz! Irina Lepa a născut un băiețel

Publicat: 25/03/2019 | 17:00

Bucurie mare în showbiz după ce Irina Lepa, una dintre cele mai sexy artiste din lumea manelelor, a născut un băiețel. Bruneta a devenit pentru prima oară mama și este tare fericită că își poate strânge bebelușul la piept.

Irina a născut la Maternitatea Giuleşti, iar soțul ei, Gabi Jianu, i-a stat mereu alături. „Nu am pus eu prea multe poze cu burtica, dar asta cu siguranţă e ultima❤99% emoţii mari ❤❤❤❤???? ?????? Dumnezeu sa fie cu noi toti ???”, a scris Irina Lepa.

La 25 de ani, Irina Lepa a primit vestea că va deveni mămică pentru prima dată. Ea și partenerul ei de viață, Gabi Jianu, au aflat frumoasa veste de la medicul care se ocupă de brunetă.

„Pentru că sunteți prietenii mei și pentru că vreau să împărtășesc bucuria mea și cu voi ❤ Vă anunț că în câteva luni vine regele vieții mele, bucuria și împlinirea mea… David ❤ N-am pus nimic pe rețelele de socializare până acum pentru că nu am vrut să-i impacientez pe cei cărora trebuie să le cânt… ? O să-mi onorez toate contractele până la final (asta să știe toată lumea) ? Vă pup dulce ???”, era mesajul pe care îl transmitea Irina Lepa.

Irina Lepa s-a născut pe 24 octombrie 1992 în orașul Pitești. În cadrul unui interviu, artista a spus că a început să fredoneze primele melodii pe când era la grădiniță, fiind încurajată de educatoarea sa.