Bucurie mare în showbiz-ul din România! A născut în urmă cu puțin timp

Publicat: 25/05/2019 | 18:19

Bucurie mare în showbiz-ul din România, după ce a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos. Băiețelul a venit pe lume cu 3.250gr. şi 51 de cm și a primit nota 10 la naştere.

Gabriel Botez, fostul concurent de la „Mireasă pentru fiul meu”, a devenit tată pentru a doua oară. Soţia lui, Roxana, a născut un băiețel, iar vestea a fost dată pe reţelele de socializare. „Yuhuuu 🥂 tătic a doua oară 😱😍😍😍 s-a născut Botez Alexandru Ayan cu 3.250 gr 🙈 51cm 👶și nota 10 😍👶🍼”, a scris Gabriel Botez pe Internet.

Tânărul este tată de băiat pentru a doua oară și au decis să îl cheme Alexandru Ayan.

Fiul cel mare s-a confruntat cu probleme de sănătate

Medicii l-au supus unei intervenţii chirurgicale pe fiul cel mare al lui Gabriel Botez. Fostul concurent la MPFM a ţinut să îşi anunţe prietenii de pe reţelele de socializare despre ce i se întâmplă.

Astăzi, fiul fostului concurent la „Mireasă pentru fiul meu” a fost operat de fimoză. După ce le-a dezvăluit diagnosticul de fimoză, o afecţiune ce împiedică retragerea completă a prepuțului la baza glandului, Gabriel Botez a primit o mulţime de mesaje de la prietenii din mediul virtual. „Sănătate multă! / Doamne ajută, să fie bine! / Recuperare uşoară! / Va fi bine, stai liniştit”, sunt câteva dintre mesajele primite de fostul concurent la MPFM.

Citește și...