„Bursucul” cere prudență după victoria la limită din „Gruia” cu Maccabi: „În Israel trebuie să facem un meci perfect!”

Autor: Cristian P
Publicat: 25/07/2019 | 11:16
„Bursucul” cere prudență după victoria la limită din „Gruia” cu Maccabi: „În Israel trebuie să facem un meci perfect!”

Dan Petrescu – antrenorul principal al CFR Cluj – a declarat la finalul manșei tur pe care elevii săi au câștigat-o în turul al II-lea al Champions League în „Gruia” cu Maccabi Tel Aviv, scor 1-0 (1-0), că echipa sa nu este favorită la calificare.

„Burusucul” le-a cerut elevilor săi să rămână cu picioarele pe pământ după această victorie și să facă un meci perfect în Israel săptămâna viitoare pentru a reuși calificarea în turul al III-lea preliminar al Champions League.

„A fost un meci foarte greu, cu un adversar foarte puternic. Au arătat că sunt la un nivel mai bun decât Astana. Au avut niște probleme în apărare. Au jucători foarte buni în atac. Fundașul lor central mi s-a părut extraordinar, portughezul. Peretz e unul dintre cel mai buni jucători din Israel. De Cohen se spune că e ”Neymar de Israel”. La final, nu mai puteam. Nu mi-a plăcut că ne-am apărat. 1-0 nu e de ajuns. În retur, va fi un vacarm, stadionul va fi plin, sunt fani vulcanici. Normal că sunt speranțe pentru meciul retur. Au calitate foarte mare, de aceea joacă toți în naționala Israelulul. Au jucători de atac foarte buni. Trebuie să facem un meci perfect, Arlauskis să prindă o zi mare și apărarea să prindă o zi bună”, a declarat Dan Petrescu, antrenorul principal al campioanei CFR Cluj.

Unicul gol al partidei din „Gruia” dintre CFR Cluj și Maccabi Tel Aviv a fost marcat de Omrani în minutul 22.  Returul dintre CFR Cluj și Maccabi Tel- Aviv va avea loc săptămâna viitoare în Israel.
Învingătoarea „dublei” dintre CFR Cluj și Maccabi Tel Aviv va evolua în următoarea rundă a preliminariilor Champions League cu câștigătoarea „dublei” dintre scoțienii de la Celtic și estonienii de la Kalju. Celtic este practic ca și calificată după ce a câștigat prima manșă de pe teren propriu cu scorul de 5-0.

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020