„Câinele” Penedo, singurul fotbalist din Liga I prezent la Mondialul din Rusia!

Autor: Cristian P
Publicat: 17/05/2018 | 10:23

Jaime Penedo, portarul formației Dinamo București, liderul autoritar al play-out-ului Ligii I a fost inclus în lotul lărgit al reprezentativei Panama pentru Cupa Mondială de fotbal ediţia 2018 (14 iunie – 15 iulie), dat publicităţii de selecţionerul Hernan Dario Gomez. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Jaime Penedo, în vârstă de 36 ani, a îmbrăcat de 129 de ori până acum tricoul naţionalei ţării sale, cu care s-a clasat pe locul secund la ediţiile 2005 şi 2013 ale Gold Cup, campionatul zonei CONCACAF, unde a fost desemnat de fiecare dată cel mai bun goalkeeper al competiţiei. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Columbianul Hernan Dario Gomez a prezentat o listă cu 35 de nume, pe care mai figurează şi alţi fotbalişti experimentaţi, precum fundaşul Felipe Baloy, mijlocaşul Gabriel Gomez şi atacanţii Blas Peres şi Luis Tejada, dar şi jucători mai tineri, între care fundaşii Michael Amir Murillo, Fidel Escobar şi Harold Cummings, care evolează la echipe din Liga nord-americană (MLS).

Panama a fost repartizată în Grupa C la Cupa Mondială 2018, unde urmează să înfrunte Belgia, Anglia şi Tunisia.

Reprezentativa lui Penedo va debuta, la 18 iunie, la Soci, împotriva Belgiei.

În altă ordine de idei, Jaime Penedo este aproape de a-și prelungi înțelegerea scadentă în vară cu „allb-roșii”. Informația a fost făcută publică de tehnicianl „câinilor” Florin Bratu, care a spus că și-l dorește expres pe Penedo și din sezonul viitor sub comanda sa. „Bratone” a lăsat să se înțeleagă chiar că sunt șanse mari ca Penedo, unul dintre puținii jucători străini pe care și-i dorește în continuare la Dinamo, să accepte noile condiții oferite de Dinamo.

Dinamo este lider autoritar în play-out, „câinii” având 44 de puncte, cu 12 mai multe decât FC Botoșani și 15 peste a treia clasată din play-out, Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

 

Citește și...