„Câinii” și „lupii”, show total în optimile Cupei României » Astăzi aflăm tabloul complet al sferturilor de finală!

Autor: Cristian P
Publicat: 31/10/2019 | 08:50

Dinamo București și Petrolul Ploiești s-au calificat fără emoții în sferturile de finală ale ediției 2019-2020 a Cupei României.

„Lupii galbeni” nu au avut milă pe „Cluj Arena”, de divizionara C, Sănătatea Cluj, formație care a produs cea mai mare surpriză din 16-imi eliminând deținătoarea trofeului Viitorul Constanța, administrându-i  un sever 7-0.

În ultimul meci programat aseară în optimi, la Suceava, Dinamo București s-a impus la pas cu 4-0 îîn fața celor de la Foresta, „câinii” luându-și astfel o bine meritată revanșă după înfrângerea din „Groapă” din urmă cu 19 ani când moldovenii au reușit să întoarcă miraculos rezulatul de la 4-0, impunându-se cu 5-4.

„A fost un meci foarte dificil, chiar dacă la prima vedere nu a părut. E o echipă solidă și ne-a pus probleme. Dacă nu eram 100% concentrați și nu băgam osul la bătaie, cu siguranță ne băteau. Mă bucur că am câștigat și că am trecut mai departe. I-am spus lui Robert Robert Moldoveanu înainte de meci că voi marca. Ne bucură că jucăm la Severin. Este un gazon bun și ne ajută și pe noi, și pe ei să ne punem jocul în practică. Trebuie să ne facem treaba foarte bine. Când eram bine cu banii și toate erau bune din punct de vedere financiar, nu mergea echipa. Acum merge echipa și vedeți ce se întâmplă. Sunt jucător, îmi fac treaba pe teren. Aceste probleme nu mă privesc pe mine”, a declarat Dragoș Grigore, la finalul partidei.

Astăzi vor avea loc ultimele trei partide programate în optimile de finală ale Cupei României, ediția 2019-2020. În urma rezultatelor consemnate până în prezent, în sferturile de finală s-au calificat FCSB, FC Hermannstadt, Academica Clinceni, Petrolul Ploiești și Dinamo București.

Programul optimilor Cupei României, ediția 2019-2020:
CS Mioveni –  FCHermannstadt 0-2
Universitatea Cluj – FCSB 0-1
Academica Clinceni – FC Botoșani 2-0
Sănătatea Cluj – Petrolul Ploiești 0-7
Foresta Suceava – Dinamo 0-4

Joi, 31 octombrie
ora 14:30 Metalul Buzău – Politehnica Iași
ora 18:15 Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Astra Giurgiu
ora 21:00 FC Voluntari – Universitatea Craiova

Citește și...