Campioana CFR Cluj încheie în forță 2019!

Autor:
Publicat: 22/12/2019 | 10:13
Campioana CFR Cluj încheie în forță 2019!

Campioana CFR Cluj a încheiat în forță acest an în Liga 1. Echipa pregătită de Dan Petrescu a spulberat-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-0 (3-0), în deplasare, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I, ultima care a avut loc în 2019.


„Tricolorul” Adrian Rus și iubita sa SEXY, vacanță în Maldive!


Campioana s-a impus în faţa „lanternei” prin golurile marcate de Mateo Susic (min.5), Juan Culio (min.14 – penalty), Ciprian Deac (min.37), Mario Camora (min. 90+2). La ultimul meci diisputat î tricoul campioanei, argebntinianul Culio a înscris iar la final a părăsit terenul în lacrimi.

„A fost emoționant, am fost fericit că am câștigat. E bine că facem vacanța pe primul loc. Am primit un cadou de la Djokovic, e un băiat extraordinar. Clubul și oamenii din jurul echipei vor să rămân aici. Însă decizia mea e luată deja. Familia mea e în Argentina, ea e cea mai importantă. Soția mea, copiii mei. Am jucat fotbal pentru familie. Așa e viața. O să mă întorc la CFR Cluj în afara terenului, ca antrenor sau ca director sportiv. Vreau să fiu antrenor, să lucrez cu Mister. Am o relație bună cu Dan Petrescu, a crezut mult în mine. La fel și ceilalți jucători, președintele… Eu mi-am dat viața pentru club, pentru echipă, asta e cel mai important. Plec liniștit”, a declarat Culio la finalul partidei câștigate de CFR Cluj la Voluntari cu 4-0.

Grație acestui succes, campioana a terminat acest an pe primul loc în Liga 1 și pleacă cu prima șansă în 2020 la un  nou titlu.