Campionatul din Belarus la mare căutare: „Nu există nimic mai bun decât sportul în aceste condiţii!”

Autor:
Publicat: 30/03/2020 | 12:34
Campionatul din Belarus la mare căutare: „Nu există nimic mai bun decât sportul în aceste condiţii!”

Belarus este una dintre puținele țări de pe glob unde activitățile sportive nu au fost suspendate în ciuda pandemiei de coronavirus.


Cele mai variate tipuri de pronosticuri, precum și super cotele zilei, le găsiți pe www.pariuri1x2.ro.


Aleksandr Lukaşenko, preşedintele Belarus, a disputat în weekend un meci de hochei pe gheaţă la Minsk, iar la finalul evenimentului a declarat că „sportul este cel mai bun antivirus” în această luptă cu temutul COVID-19.

„Mai bine să mori în picioare decât să trăieşti în genunchi. Dacă mă poate împiedica ceva să joc hochei? Este posibil, însă de ce? Nu înţeleg. Nu există niciun virus aici. Vedeţi, vreunul ? Este un patinoar de hochei pe gheaţă. Este tot ceea ce e mai bun pentru sănătate. Nu există nimic mai bun decât sportul în aceste condiţii şi este cel mai bun antivirus”, a declarat Aleksandr Lukaşenko.

Aflat în funcție din 1994, preşedintele Belarusului este unul din puținii lideri mondiali care de la izbucnirea pandemiei de coronavirus a refuzat categori măsurile de izolare afirmând ccă panica este mai periculoasă decât virusul în sine.

Potrivit celor de la „The Guardian”, Federaţia de Fotbal din Belarus a vândut drepturile TV pentru „Premier League” de fotbal în zece ţări. Englezii scriu că societăţi din zece ţări, printre care Rusia, India şi Israel, au cumpărat drepturile TV ale campionatului în care  favorită la câștigarea campionatului este actuala bvicecampioană, BATE Borisov, formație care a încpeut sezonul cu două eșecuri. Din prima ligă a Belarusului, singura din Europa care se desfăşoară în contextul pandemiei de coronavirus, s-au scurs două etape.