CANCAN.ro prezintă SINGURELE IMAGINI cu senzuala basarabeancă în rochie de mireasă. Fosta soţie a multimilionarului Cocoş s-a căsătorit cu bogătaşul iranian!

Publicat: 13/01/2018 | 00:00

Diana Roibu, fosta soţie a lui Dorin Cocoş, s-a căsătorit! Basarabeanca şi un multimilionar iranian, Amir Badkoubeh, şi-au unit destinele, iar CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, are singurele imagini de la nunta fostei soţii a lui Dorin Cocoş, pe care le publică în exclusivitate astăzi. (VEZI ŞI: Avem cele mai noi imagini cu Raluca însărcinată în ultima lună! Logodnica milionarului Cocoş a ”luat” în greutate 15 kilograme!)

Diana Roibu şi Dorin Cocoş s-au căsătorit la numai câteva luni de la divorţul omului de afaceri de Elena Udrea. Cei doi au avut parte de o nuntă de vis la Palatul Snagov, însă căsnicia nu a durat prea mult. Omul de afaceri a fost arestat preventiv în Dosarul Microsoft, iar la întoarcerea acasă a avut parte de un adevărat şoc: soţia lui plecase!

Diana Roibu ar fi fugit cu o parte din avere lui Dorin Cocoş

Presa relata după despărţirea-bombă că Diana Roibu ar fi fugit cu o parte din averea lui Dorin Cocoş, câteva milioane de euro. Afaceristul ar fi trecut milioanele respective pe numele tinerei sale soţii pentru a se asigura că nu va rămâne fără nimic în urma problemelor cu justiţia. O anticipare corectă, însă socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. După terminarea perioadei de arest preventiv, Dorin Cocoş s-a întors într-o casă goală, basarabeanca părăsind România. La vremea respectivă se scria că a plecat în Asia, la o mătuşă. (NU RATA, AICI: VIDEO EXCLUSIV. Romantism la 5 grade. Milionarul şi-a împăcat iubita însărcinată cu un prânz în familie… la malul mării!)

Dorin Cocoş a încercat timp de câteva luni să se împace cu basarabeanca, însă ruptura a fost definitivă. Fosta stewardesă a cerut divorţul, invocând că Dorin Cocoş ar fi minţit-o, ea neştiind cu ce se ocupa omul de afaceri. „Ea a invocat faptul că a fost dezamăgită atunci când soţul său a fost arestat şi că habar nu avea cu ce se ocupa acesta. A mai spus că dacă ar fi ştiut că este implicat în lucruri ilegale, nu s-ar fi căsătorit cu el. Diana declara fără niciun pic de jenă ca l-a luat pe soţul său din dragoste, nu pentru bani. Însă când a venit vorba despre milioanele de euro ea a spus că a fost cu contract de donaţie, deci sunt ai ei. Fata asta doar a profitat şi a lăsat un om la greu. Dorin este foarte afectat, a suferit mai mult ca niciodată. S-a îmbolnăvit de nervi”, declara la vremea respectivă pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, un apropiat al lui Dorin Cocoş.

Diana Roibu s-a căsătorit cu omul de afaceri iranian Amir Badkoubeh
Diana Roibu s-a căsătorit cu omul de afaceri iranian Amir Badkoubeh

Divorţul s-a pronunţat în 2016, iar între timp Dorin Cocoş şi-a refăcut şi el viaţa, având o relaţie cu Raluca Miu, de la care aşteaptă un copil. Cocoş a terminat de ispăşit pedeapsa din „Dosarul Microsoft”, de doi ani şi patru luni de închisoare, el fiind eliberat condiţionat în luna octombrie a anului trecut. Instanţa a dispus în cazul respectiv şi confiscarea a nouă milioane de euro de la Dorin Cocoş. (VEZI ŞI: Fostul soţ al Elenei Udrea a părăsit închisoarea şi… Imagini în exclusivitate. Ce a făcut milionarul în primele ore de libertate)

Cine este proaspătul soţ al Dianei Roibu

Amir Badkoubeh este un om de afaceri de origine iraniană, care a locuit mulţi ani în Suedia, unde se mai află o parte din familia lui. Badkoubeh a fondat compania Kingsford Equities, care activează în domeniul financiar, oferind asistenţă unor corporaţii, guverne şi oameni de afaceri pentru mărirea capitalului. Badkoubeh este stabilit în Dubai, cel mai mare oraş din Emiratele Arabe Unite, recunoscut pentru luxul său. Acolo şi locuieşte, de altfel, iranianul cu proaspăta lui soţie, Diana Roibu.

De partea cealaltă, fosta soţie a lui Dorin Cocoş, este originară din Chişinău şi a absolvit dreptul. Ea nu a reuşit să se înscrie în barou, aşa că s-a angajat ca stewardesă la o companie aeriană din Arabia Saudită. În timpul unei curse, basarabeanca l-a cunoscut pe Dorin Cocoş, care avea să-i devină soţ. Tânăra provine dintr-o familie de condiţie medie. (CITEŞTE ŞI: Iubita fotomodel & juniorul i-au dus ”pachet” milionarului la închisoare! L-au vizitat împreună la Jilava pe fostul afacerist de casă al Preşedinţiei, dar tensiunile din familie au ieşit la suprafaţă)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

(N.D.)

Citește și...