Când e nunta prinţului Harry

Publicat: 30/11/2017 | 13:51
Când e nunta prinţului Harry

Recent, casa regală britanică a anunţat când e nunta prinţului Harry. Acesta a cerut-o de nevastă pe actriţa Meghan Markle, aşa cum se zvonea de mai multe luni. Guvernul britanic a reuşit să irite populaţiadupă ce a anunţat că data nunţii Prinţului Harry nu va fi socotită drept zi liberă nelucrătoare. 

Prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle sunt împreună de peste un an. Casa Regală a Marii Britanii a făcut, marţi, mult aşteptatul anunţ despre nunta Prinţului Harry cu logodnica sa, Meghan Markle. Palatul Kensington a postat pe reţelele de socializare un anunţ oficial privind nunta dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle. 

Când e nunta Prinţului Harry

Nunta va avea loc în luna mai 2018, la Capela St. George de la Castelul Windsor, cu permisiunea Majestăţii Sale, Regina Marii Britanii. Casa regală a precizat că toate cheltuielile vor fi suportate de către Casa Regală a Marii Britanii. Biserica Saint George a devenit un loc special după ce tatăl lui Harry, prinţul Charles, s-a căsătorit cu ducesa de Cornwall în anul 2005. Locul a fost, de asemenea, ales pentru căsătoria vărului prinţului Harry, Peter Phillips cu Autumn Kelly în 2008, şi al contelui şi contesei de Wessex în 2009. 

Citește și...