Când va avea loc botezul băiețelului Simonei Gherghe: ”M-am obișnuit să organizez petreceri pe ultima sută de metri”

Autor:
Publicat: 05/08/2019 | 17:58

Simona Gherghe a mărturisit când va avea loc botezul băiețelului ei, Vlad Ioan. Prezentatoarea TV ia în calcul și organizarea unei petreceri pe ultima sută de metri. 

Simona Gherghe este o femeie îndeplinită pe toate planurile. Vedeta are o carieră de succes, un soț care o iubește necondiționat și doi copii care îi aduc bucurii în fiecare zi. Prezentatoarea TV l-a născut pe fiul său pe 9 mai 2019, iar acesta a fost numit Vlad Ioan. Iar acum toată lumea așteaptă cu sufletul la gură creștinarea micuțului, care va avea loc în toamnă. (CITEȘTE ȘI: SIMONA GHERGHE, DECLARAȚII ÎN LACRIMI DESPRE CRIMELE DIN CARACAL: “MĂ ÎNCARCĂ FOARTE TARE. TE GÂNDEȘTI INEVITABIL LA VIAȚA TA ȘI…”)

”Nu am luat o decizie legată de botezul lui Vlad, probabil la toamnă va fi. Nu am nici un stres, pentru că m-am obișnuit să organizez petreceri pe ultima sută de metri, așa cum s-a întâmplat la căsătoria noastră, dar și la botezul fetiței. Deocamdată sunt în concediu postnatal și vreau să profit de perioada aceasta, pentru că nu o să mă mai întâlnesc cu ea”, a mai spus Simona Gherghe.

Simona Gherghe s-a retras din televiziune, în luna martie, cu doar două luni înainte de a naște un băiețel de nota 10. A urmat o perioadă extrem de frumoasă pentru ea, dar plină de alte provocări, pentru că, potrivit spuselor ei, fetița nu s-a obișnuit prea repede cu apariția unui frățior mai mic.

Prezentatoarea TV nu se grăbește să se întoarcă pe micile ecrane și se bucură la maximum de timpul petrecut cu familia sa. (VEZI ȘI: SIMONA GHERGHE A RECUNOSCUT CĂ A TRECUT PRINTR-O PERIOADĂ DIFICILĂ DUPĂ CE A NĂSCUT A DOUA OARĂ: ”CHESTIILE ASTEA M-AU DEVASTAT”)

”E foarte frumos, dar și greu, pentru că amândoi sunt mici și au nevoie de mami, eventual în același timp. Sunt norocoasă pentru că mă ajută soțul, e și mama mea, dar și o doamnă. Pot să spun că greul a trecut, pentru că Vlad doarme de o săptămână toată noaptea. Ana mai are mici gelozii legate de frățiorul ei, dar îl iubește, îl pupă, îi mai dă și jucării, mă ajută la băița lui de seară. Uneori ea îi mai fură suzeta și vrea în brațe fix când e Vlad la mine în brațe”, a mărturisit Simona Gherghe pentru Libertatea.