Canotoarea incendiata de sot si-a dat sufletul. Vezi ce declara, sfasiata de durere, mama ei

Publicat: 06/08/2013 | 00:07

Dupa doua saptamani de lupta acerba pentru viata, corpul campioanei la canotaj Oana Albu a cedat. Ea si-a dat ieri ultima suflare, lasand in urma numai durere si lacrimi. Mama ei ne-a spus cu durere in suflet ca tot ce vrea este sa-si duca fiica acasa.

Mama sportivei nu vrea decat sa-si duca fata acasa
Mama sportivei nu vrea decat sa-si duca fata acasa

“Doctorii sperau ca corpul ei tanar sa o ajute in aceasta lupta. Mi-au spus de la inceput ca nu sunt sanse, ca numai Dumnezeu si corpul ei o pot ajuta, in rest nu mi-au dat nicio speranta. Eu abia acum ma duc acasa, doua saptamani am stat in spital. Maine ii dau drumul de la IML, iar inmormantare avea loc joi. Acum vreau sa imi duc fata, apoi vom vedea”, ne-a spus plangand mama campionaei la canotaj Petronela Carja.

Inmormantarea va avea loc joi
Inmormantarea va avea loc joi

Ea a ajuns la spital in urma cu doua saptamani dupa ce a fost incendiata de sotul sau gelos, Gabriel Albu, dupa o cearta. Se pare ca motivul discutiilor aprinse a fost acela ca parintii tinerei de 20 de nai nu au vrut sa-I faca acte pe casa pe numele barbatului, iar acesta in stare de ebrietate a comis aceasta tragedie.

canotoare

Potrivit medicilor, Gabriel a avut discernamant in momentul in care si-a incendiat consoarta, iar judecatorii au decis sa-l aresteze preventiv pe acesta pentru 29 de zile. De asemenea, mama sportivei ne-a spus ca va intenta si un proces impotriva sa.

(A.S.)(Sursafoto facebook.com)

canotoare

 

Citește și...