Care este cea mai mare dorință a Oanei Roman: ”Din afară pare că am totul, dar am nevoie de o…”

Autor:
Publicat: 02/12/2019 | 18:00

Oana Roman este o femeie împlinită. Sau, cel puțin, așa se observă din exterior. Însă, puțini sunt cei care știu ce îi lipsește cu adevărat vedetei, în ciuda faptului că a avut realizari pe toate planurile.

Oana Roman are un soț care o iubește necondiționat, o fetiță care îi aduce bucurii în fiecare zi și un job pe care îl adoră. Unde mai pui că, recent, Oana Roman s-a mutat într-o vilă luxoasă. Cu toate acestea, vedeta îi tânjește după un singur lucru. (CITEȘTE ȘI: NU ESTE BANC! CÂȚI ANI AVEA OANA ROMAN CÂND ȘI-A PIERDUT VIRGINITATEA: „VENEAM CU PRIETENUL MEU ACASĂ ȘI…”)

”M-a întrebat azi cineva ce mi-aș mai putea dori! Din afară pare că am totul! Am ceva realizări anul ăsta, dar nu am totul și pentru sufletul meu lipsesc multe! Viața mea nu e perfectă și probabil că nu există viață perfectă! Mereu lipsește ceva! Sunt recunoscătoare pentru tot! Asta contează! Chiar și răul are un scop, te face să apreciezi mai mult binele! În momentul ăsta am nevoie de o vacanță! N-am plecat mai mult de 4 zile în vacanță în ultimii 4 ani! Aproape am uitat cum arată lumea! Eu care cutreieram pământul în lung și în lat! Mi-aș dori să pot pleca oriunde, să fie liniște!”, a mărturisit Oana Roman.

Oana Roman, dezvăluiri despre vila de 160.000 de euro

După ce s-a zvonit că Oana Roman s-ar fi îmbogățit în urma evenimentelor cu ștaif pe care le organizează pentru milionari, ea a declarat că lucrurile nu stau tocmai așa. În plus, a subliniat fiica lui Petre Roman, ea și-a vândut apartamentul ca să poată să își cumpere vila impunătoare pe care a pus ochii de ceva vreme. Fosta prezentatoare și soțul său, Marius Elisei, au plătit pe casa luxoasă 160.000 de euro. (VEZI ȘI: CUM A APĂRUT OANA ROMAN ÎNTR-O ROCHIE SEXY, DUPĂ CE A SLĂBIT ENORM)

“Eu am vândut apartamentul în care locuiam ca să pot să-mi cumpăr casa asta. Nu mi-au venit bani din cer. E adevărat că îmi merge bine în ultima vreme, organizez multe evenimente importante, dar totuşi nu câştig atât de mult pe cât aş merita eu. Nu înseamnă că mă scald acum în bani, nu e chiar aşa. Eu mă trezesc cu noaptea în cap şi mai vin acasă după miezul nopţii. Am noroc cu Marius, că stă cu copilul”, a dezvăluit Oana Roman pentru click.ro.

În prezent, Oana Roman se află în stadiul de amenajări în vila luxoasă. Aici, alături de fiica și soțul ei, va locui și mama sa, Mioara Roman.

“Am o casă imensă, cu grădină, cu pruni, cu livadă, am tot ce mi doreşte inimioara. Mi-a depăşit aşteptările. Toată viaţa mi-am dorit băi mari şi acum le am. Acum suntem in amenajări. Alerg după uşi, jaluzele şi toate cele. Mobila o am, e mobila mea veche de la apartamentul în care am locuit până acum. Ne-am mutat în noua casă mai devreme cu două săptămâni, prin bunăvoința vechilor proprietari”, a mai mărturisit fiica fostului ministru al României, conform sursei citată mai sus.