Casa Regală a Marii Britanii a anunțat, fără să vrea, divorțul lui Meghan Markle de Prințul Harry. Gafă uriașă sau răzbunare?!

Publicat: 21/01/2020 | 09:54
Casa Regală a Marii Britanii a anunțat, fără să vrea, divorțul lui Meghan Markle de Prințul Harry. Gafă uriașă sau răzbunare?!

Este din nou vâlvă pe subiectul „Megsit”. Apar noi informații în spațiul public, după ce Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că vor să se rupă de Casa Regală și să ducă o viață mai normală și mai liniștită. Cei doi au pierdut titlurile de Altețe Regale, iar de acum înainte se vor numi, simplu, doar duci de Sussex. 

Presa internațională a expus o informație de ultimă oră din cuplul format din Prințul Harry și Meghan Markle. Potrivit cnn.com, Casa Regală „a dat-o” divorțată pe Meghan Markle, de Prințul Harry, la scurt timp după ce au anunțat că nu vor să mai facă parte din Familia Regală. Acum, întrebarea de pe buzele tuturor este următoarea: adevăr mascat în greșeală sau răzbunare, după ce ducii de Sussex și-au exprimat clar dorința de a se rupe de Casa Regală?

Familia Regală a informat, din greșeală, că Prințul Harry și Meghan Markle au divorțat. Toată lumea s-a întrebat dacă este vorba doar de o gafă venită din partea Casei Regale sau din răzbunare, la adresa lui Meghan Markle. Săptămâna trecută, Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că vor să se rupă de Casa Regală, iar decizia lor a generat schimbări drastice. De acum încolo, cei doi vor deține în continuare titlurile de Altețe Regale, încă nu vor putea să mai folosească aceste titluri.

Sursa citată informează că, de acum încolo, cei doi vor fi cunoscuți drept Harry, Ducele de Sussex și Meghan, Ducesă de Sussex

În aceeași situație s-a aflat și Sarah Ferguson, după ce a divorțat de Prințul Andrew, în anul 1996. De asemenea, și Prințesa Diana a pierdut titlul de Alteță Regală, după ce a divorțat de prințul moștenitor Charles, în anul 1996.

De când au spus că vor să „se rupă” de Casa Regală și să-și mai reducă din datoriile regale, Meghan Markle și Prințul Harry au stârnit vâlvă în toată lumea și, desigur, decizia pe care au luat-o aceștia a ridicat numeroase semne de întrebare. În anul 2018, atunci când Meghan Markle s-a căsătorit cu Prințul Harry, fosta actriță de la Hollywood a primit titlul de Alteță Regală.

Citește și...