Cascadorii rasului la Dinamo! Dupa Balgradean si Rus, “cainii” mai pierd un jucator. Vezi motivul incredibil

Publicat: 21/07/2014 | 16:28

Wanderson Francisco Miranda a semnat cu ros-albii, insa din cauza insolventei nu poate fi legitimate. Brazilianul este extracomunitar, iar legea insolventei nu permite inregistrarea acestor jucatori decat dupa aprobarea planului de reorganizare.

Dinamo se slabeste chiar inaintea startului de campionat. Daca celelalte formatii incerca pe ultima suta de metri inainte de startul competitiei sa se intareasca, in “Groapa” este total invers.

Luni, conducerea a reziliat contractele a doi dintre cei mai experimentati jucatori, Rus si Balgradean fiind obligati sa plece din cauza ca aveau salarii prea mari.

Nici cu fotbalistii sositi in aceasta vara situatia nu este mai roza, exemplul brazilianului Francisco Miranda (24 de ani) fiind una socanta pentru un club de acest nivel. In pauza competitionala, mijlocasul defensiv brazilian a fost adus din postura de fotbalist liber de contract. A facut pregatirea alaturi de dinamovisti, a semnat un contract pe trei ani, insa acum, a fost instiintat ca nu poate fi folosit in meciurile oficiale.

Francisco Miranda a evooluat sezonul trecut la Corona Brasov, echipa care a retrogradat de pe ultimul loc
Francisco Miranda a evooluat sezonul trecut la Corona Brasov, echipa care a retrogradat de pe ultimul loc

Motivul este legat de procesul de insolventa pe care conducerea l-a cerut si a fost acceptat, in mai, atunci cand Tribunalul Bucuresti a raspuns afirmativ solicitarii formulate de SC Dinamo 1948 SA.

Legea insolventei nu permite inregistrarea jucatorilor extracomunitari pana in momentul in care clubul nu are planul de reorganizare aprobat. Cum acest lucru nu s-a intamplat, Dinamo nu poate sa se foloseasca de Miranda.

Francisco Miranda in tricoul celor de la Corona Brasov
Francisco Miranda in tricoul celor de la Corona Brasov

Vor sa-l imprumute

 

De mai mult timp, “cainii” cauta o solutie pentru a-l face eligibil pe sud-american, insa timpul a devenit dusmanul sefilor din “Stefan cel Mare”, iar rabdarea jucatorului este la final. Astfel, ca ultima solutie, conducatorii se gandesc sa-l imprumute pe Miranda pana in iarna, iar apoi, daca planul de reorganizare va fi aprobat, fotbalistul sa revina in curtea lor.

CITESTE SI:

BOMBA! Dinamo isi da afara capitanul! Astazi este ziua decisiva. Doi titulari isi vor negocia plecarea!

Dragos Grigore, obligat sa se intoarca de urgenta in Romania! Ce l-a asteptat pe fostul dinamovist in tara!l

Transfer de ultima ora la Dinamo. “Cainii” au gasit inlocuitor pentru “dezertorul” Steven Thicot

Anghelache e profesor universitar de economie

 

Constantin Anghelache a fost adus la Dinamo de Ionut Negoita
Constantin Anghelache a fost adus la Dinamo de Ionut Negoita

Este greu de explicat cum Dinamo nu a putut evita aceasta situatie, mai ales ca formatia este condusa de Constantin Anghelache (Presedinte Executiv). Apropiatul lui Mircea Lucescu este profesor universitar de economie si preda de mai multi ani la Academia de Studii Economice Bucuresti.
 

Citește și...