Acasă » Vedete » Câștigător Survivor România 2023 | Cine a luat premiul de 100.000 de euro oferit de Pro TV | Live VIDEO update

Câștigător Survivor România 2023 | Cine a luat premiul de 100.000 de euro oferit de Pro TV | Live VIDEO update

De: Alina Drăgan 24/05/2023 | 23:38
Câștigător Survivor România 2023 | Cine a luat premiul de 100.000 de euro oferit de Pro TV | Live VIDEO update

Survivor România 2023 a ajuns la sfârșit. Actualul sezon al reality show-ului difuzat de Pro TV mai are programat un singur episod. Și ce episod! Marea finală, difuzată miercuri seară, de la 20:30, în direct.

UPDATE ora 23:38 | Marele câștigător Survivor România 2023 este DAN URSA.

„Dacă aș fi campionul Survivor 2023, ar fi și peste 100.000 de oameni care au rezonat cu mine, campionii Survivor România 2023!” , spunea Dan Ursa, cu puțin timp înainte ca Dan Pavel să rostească numele câștigătorului.

Trofeul și premiul de 100.000 de euro de la Survivor România
Trofeul și premiul de 100.000 de euro de la Survivor România

UPDATE ora 23:35 | Stop vot! Liniile de vot s-au închis, în acest moment, la Survivor România! Daniel Pavel a făcut anunțul mare, în direct la Pro TV. Aventura continuă și urmează Survivor România 2024!

UPDATE ora 23:25 | În acest moment, bătălia se dă între Dan Ursa și Andrei Krișan. Liniile de vot sunt deschise. 

UPDATE ora 22:55 |  Stop vot! Linia de votare s-a închis, în acest moment, pentru prima sesiune! Al doilea finalist care va intra în a doua etapă de votare este Dan Ursa! Astfel, concurentul i se va alătura lui Andrei Krișan.

UPDATE ora 22:30 |  Liniile de vot sunt deschise și pe durata pauzei de publicitate. Telespectatorii pot vota concurentul preferat. În prima etapă a sesiunii de vot, trebuie să salveze de la eliminare unul dintre cei doi concurenți: Dan Ursa sau Carmen Grebenișan.

Prima sesiune de votare, la Survivor România (Pro TV)
Prima sesiune de votare, la Survivor România (Pro TV)

UPDATE ora 22:10 | Andrei Krișan merge direct în a doua sesiune de vot. Dan Ursa a pierdut în fața concurentului, în cea de-a treia etapă. 

UPDATE ora 21:47 | A doua etapă a ajuns la final, fiind câștigată de Dan Ursa. Concurentul se va duela cu Andrei Krișan, iar Carmen Grebenișan intră în prima sesiune de votare.

UPDATE ora 21:20 | Prima etapă a fost câștigată de Andrei Krișan. Potrivit regulamentului din această finală, concurentul nu va participa la următoarea etapă, primind dreptul de a se odihni. În cea de-a doua etapă se vor duela pe teren Carmen Grebenișan și Dan Ursa.

Traseul din prima etapă / Sursă foto: Captură video Pro TV
Traseul din prima etapă / Sursă foto: Captură video Pro TV

Vezi AICI cine este fosta participantă care s-a „camuflat” pe teren, când a venit să își susțină colegii de la Survivor.

UPDATE ora 20:30 | A sosit momentul! Marea finală Survivor România 2023 începe acum, la ora 20:30. Vă vom prezenta, în continuare, punctele-cheie, în timp real, ale finalului de sezon. Cei trei finaliști au avut parte de o adevărată surpriză, încă din primele momente ale finalei. Foștii concurenți i-au întâmpinat cu zâmbete, fericire și îmbrățișări! 

UPDATE ora 19:00 | Peste o oră și jumătate va începe marea finală Survivor România 2023, la Pro TV. Mara Bănică și-a expus opinia despre doi dintre cei trei concurenți rămași în lupta pentru marele premiu. Mai cu seamă, jurnalista are o simpatie față de Carmen Grebenișan, iar pe Dan Ursa l-a criticat! Accesează AICI declarațiile exclusive pentru CANCAN.RO.

De altfel, puteți vedea AICI gestul făcut de Zannidache chiar în ziua finalei. Fostul participant al show-ului Survivor și-a uimit fanii!

Cu doar câteva ore înainte să se adjudece finala competiției, Alex Militaru, soțul lui Carmen Grebenișan, a transmis un mesaj emoționant. Vezi AICI ce a spus despre concurenta de la Pro TV.

Crina Abrudan se află și ea în Republica Dominicană, alături de alți foști concurenți. A făcut publice câteva imagini, înainte de difuzarea pe TV. Acestea pot fi vizualizate AICI.

UPDATE ora 17:00 | Mai sunt doar câteva ore până când marea finală Survivor România va avea loc. Maria Constantin, una dintre fostele concurente ale show-ului de la Pro TV, a mărturisit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, motivul pentru care va lipsi, în seara aceasta. Artista nu va fi prezentă în Republica Dominicană, alături de ceilalți foști concurenți, pentru a-i susține pe cei rămași în competiție. Totuși, cântăreața Maria Constantin a făcut declarații exclusive despre câștigătorul acestui sezon. Accesează declarațiile AICI!

UPDATE ora 15:00 | Foștii concurenți Survivor România 2023 se îndreptă voioși către Dominicană. Ca în fiecare an, cei care au fost eliminați pe parcursul reality-show-ului se întorc în ultima ediție pentru a le fi alături celor trei finaliști. Cu toții s-au îmbarcat deja în avion, cu veselie și energii pozitive, însă mai puțin voioși au fost Kamara și Ionuț Iftimoaie. După cum știm, cei doi au avut certuri ample în cadrul competiției, iar mărul discordiei dintre ei pare că nu a dispărut. Aceștia au dat nas în nas la aeroport și nici măcar nu s-au privit unul pe altul. Au preferat să păstreze distanța și să interacționeze cu restul concurenților, nicidecum unul cu altul.

UPDATE ora 13:00 | În această seară, cei trei finaliști o să ducă ultima luptă din Dominicană. Carmen Grebenișan, Dan Ursa și Andrei Krișan își vor măsura forțele în confruntarea finală, încercând să pună mâna pe marele premiu în valoare de 100.000 de euro. În ciudat faptului că banii pe care unul dintre ei o să îi câștige par destul de mulți, există țări în care concurenții sunt răsplătiți cu sume regale. De exemplu, în versiunea americană a show-ului, câștigătorul pleacă acasă cu un milion de dolari. În Australia, ultimul supraviețuitor primește 390.000 de dolari, iar în Turcia suma variază între 180.000 și 600.000 de dolari.

UPDATE ora 11:00 | Așa cum s-a întâmplat și în sezonul trecut, cei trei concurenți calificați în marea finală Survivor România 2023 vor fi încurajați de foștii lor colegi. Nu însă de toți! Trei ex-„faimoși” – în speță Vica Blochina, Maria Constantin și  Sebastian Dobrincu – au refuzat să facă deplasarea în Republica Dominicană pentru a fi alături de Carmen Grebenișan, Andrei Krișan și Dan Ursa în finala de miercuri seară, de pe Pro TV.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Marți seară a avut loc faza semifinalelor. Dan Ursa a câștigat proba, totemul de imunitate și, implicit, primul loc în finală. Ceilalți trei concurenți – Alexandra Ciomag, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan – au intrat la vot. Pentru prima dată în acest sezon, votul publicului a fost live. Și, din nou premieră, telespectatorii nu au mai putut trimite maximum 10 SMS-uri de pe același număr de telefon, ci unul singur. Iar câștigători au fost Carmen și Andrei, tânăra Alexandra fiind trimisă acasă.

Drept urmare, marea finală de miercuri seară se va disputa între doi bărbați și o femeie. Sau, mai bine zis, între doi „războinici” și o „faimoasă”: Dan Ursa, Andrei Krișan și Carmen Grebenișan. Ca și sezonul trecut, finala va fi în direct, de la ora 20:30, telespectatorii urmând a aflat live cine va câștiga marele premiu de 100.000 de euro, oferit de Pro TV.

În această seară telespectatorii vor alege câștigătorul Survivor România 2023/Foto: Captură Pro TV

(CITEȘTE ȘI: PRO TV, SURPRIZĂ DE PROPORŢII! CUM AU REACŢIONAT CARMEN GREBENIŞAN ŞI DAN URSA CÂND AU AFLAT CĂ PĂRĂSESC INSULA, ÎNAINTE DE SEMIFINALA SURVIVOR ROMÂNIA)

Cine este Carmen Grebenișan

Singura femeie din marea finală Survivor România este Carmen Grebenișan. Blondina este surpriza sezonului și le-a demonstrat tuturor celor care nu i-au dat prea mari șanse la început că poate. A reușit să supraviețuiască în junglă cinci luni și să exceleze pe traseu. De la viața de influencer, fosta Faimoasă a trecut la viața grea din Dominicană. Tânăra a demonstrat că nu este așa firavă precum poate părea și că de cele mai multe ori ambiția și determinarea sunt tot ce contează pentru a reuși.

În viața de zi cu zi, Carmen Grebenișan este creator de conținut și influencer. De asemenea, Faimoasa de 29 de ani are și propriul business, în colaborare cu prietena ei bună, Alina Ceaușan. Cele două dețin o afacere cu costume de baie. Pentru a participa la Survivor România 2023, finalista a renunțat la viața comodă de acasă și chiar la nunta pe care urma să o facă, totul pentru a demonstra că poate și pentru a-și testa limitele.

„Am renunțat la nunta cu fluturi albaștri, cel puțin pentru anul ăsta, și am acceptat provocarea asta pe care o aveam în gând de mult timp… și acum am zis DA categoric. Mi-am dat seama că în viața asta tot ce am făcut este pentru a-mi demonstra mie că nu sunt doar acolo. Pot merge mereu înainte, într-un ritm mult mai alert decât restul și că pot să-mi depășesc capacitățile și tot confortul ăsta pe care eu singură mi-l dau. Așteptările sunt mari. E o luptă cu mine, vreau să îmi demonstrez mie că pot să fac față oricărei situații. Vreau să mă bucur de ea până la maximum. Sunt o luptătoare, cred că am fost băiat în altă viață”, declara Carmen Grebenișan, la intrarea în competiția Survivor România.

Carmen Grebenișan, finalist Survivor România 2023/ Foto: Captură Pro Tv

(VEZI ȘI: VEDETELE DE LA SURVIVOR CARE AU REFUZAT SĂ PARTICIPE LA FINALĂ. NU VOR MAI FI VĂZUTE MIERCURI ÎN REPUBLICA DOMINICANĂ)

Cine este Dan Ursa

Agent de vânzări și familist convins, Dan Ursa a lăsat viața comodă din Cluj pentru aventura de la Survivor România. La fel ca și Carmen Crebenișan, Dan Ursa face parte din surprizele acestui sezon. Privind înapoi, în data de 9 ianuarie, în prima zi a competiției, nimeni nu se gândea că fostul Războinic are putea să ajungă unul dintre finaliști. Mai ales că, la început, își făcea griji doar pentru regimul său alimentar și nu părea un sportiv prea bun.

Cea mai mare provocare, cred, va fi lipsa hranei pe tot parcursul emisiunii”, spunea Dan Ursa, în urmă cu cinci luni.

Însă, adrenalina din primele lupte date și condițiile dure le-au transformat pe finalist și l-au făcut un adevărat Războinic, reușind să ajungă până în ultima zi a sohw-ului și având chiar șanse mari să pună mâna pe trofeu și premiul cel mare.

De-a lungul competiției un singur lucru i-a lipsit lui Dan Ursa, încurajările soției. Încă de la început a știut că lipsa familiei o să fie cel mai greu de suportat, însă pe de altă parte acest lucru l-a și motivat.

„Cel mai mult o să-mi lipsească încurajările soției mele. Este omul care știe întotdeauna să mă motiveze și să mă țină în priză”, declara Dan Ursa, la începutul jocului.

Dan Ursa, finalist Survivor România 2023/ Foto: Captură Pro Tv

(CITEȘTE ȘI: ALEXANDRA CIOMAG, DATĂ AFARĂ DE LA SURVIVOR 2023! AM AFLAT NUMELE CELOR 3 FINALIȘTI AI SHOW-ULUI DE LA PRO TV)

Cine este Andrei Krișan

Andrei Krișan a ieșit din sala sa de fitness din Cluj și a acceptat provocarea Survivor România. Tânărul este antrenor personal și a intrat în competiție cu gândul că arsenalul său de calități fizice o să îi asigure drum lung în cadrul show-ului. Se pare că a avut dreptate, iar acum clujeanul joacă marea finală de la Survivor România.

Știind că din punct de vedere fizic este foarte bine pregătit, Andrei Krișan a pășit în Dominicană cu o singură spaimă,  de toate viețuitoarele ce se ascund în junglă. Este adevărat că, la fel ca Dan Ursa, își făcea griji și pentru „dietă”, însă cu insectele avea cea mai mare problemă.

„Foamea, în mod sigur, o să fie unul dintre aspectele principale care o să mă nenorocească. Lipsa prietenilor, familiei, iubitei, o să fie interesant. Cea mai mare frică să fiu mușcat de ceva sau înțepat în timp ce dorm acolo. Asta o să fie”, declara Andrei Krișan, la început de competiție.

Acum, antrenorul de fitness și-a depășit toate temerile și este hotărât să câștige Survivor România. Speră că victoria o să fie a sa și că va reuși să îi depășească pe Dan Ursa și pe Carmen Grebenișan în topul preferințelor publicului.

Andrei Krișan, finalist Survivor România 2023/ Foto: Captură Pro Tv 

În acestă seară, 24 mai, trei concurenți dau lupta finală la Survivor România 2023. Carmen Grebenișan, Dan Ursa și Andrei Krișan așteaptă cu sufletul la gură deznodământul, la fel și publicul. Rămâne să vedem cine o să plece în cele din urmă cu marele premiu de 100.000 de euro acasă. Vedeți marea finală Survivor România 2023 AICI!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune și activează în presa online de patru ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Absolventă a Facultății de Comunicare citeste mai mult
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea și Radu Vâlcan: „Eu eram disperată, distrusă”
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în 2024?
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în...
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: M-am hotărât!
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie:
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în comă
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în...
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata să primească turiști
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent