Cât costă o masă VIP la UNTOLD Cabral, Gina Pistol și Bote au plătit…

Publicat: 04/08/2018 | 00:37

Mega-maratonul UNTOLD și-a consumat deja o noapte, una de vis, în care vedetele The Prodigy, Steve Aoki, Tiesto, Diplo, The Chainsmokers, Jason Derulo, Kygo, Afrojack, Don Diablo sau Dimitri Vegas&Like Mike au făcut spectacol. (Oferta speciala playstation) Zeci de mii de oameni au creat o atmosferă unică pe Arena Cluj, în miezul Antold. Acolo și-au făcut ”cuibul” vedetele nostre din showbiz, la mesele VIP. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat cât au plătit vedetele autohtone pentru o masa în zona VIP.

CITEȘTE ȘI: CE PRETENȚII AU AVUT MEGA-STARURILE DE LA UNTOLD. IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE

S-a dus deja prima noaptea de Untold, ediția a patra a mega-festivalului la care concertează cele mai tari trupe din Europa, iar zecile de mii de oameni care au petrecut au numai cuvinte de laudă. La fel și vedetele din showbiz, multe dintre ele ”atacând” zonele de unde super-spectacolul se vede ”lipede ca apa de izor”. (Reduceri mari la jocuri PCConcret, cele 30 de mese din zona VIP s-au epuizat cu mult timp înainte ca Jason Derulo sau Don Diablo să afle că vor ajunge  pe scenele de la Untold.

CITEȘTE ȘI: CUM A FOST PRIMA NOAPTE LA UNTOLD! A ÎNCEPUT CEL MAI MARE FESTIVAL DIN EUROPA

Câți bani au scos din buzunare Cabral, Cătălin Botezatu sau Gina Pistol să-și asigure patru nopți unice în sectorul VIP? CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat că nu mai puțin de 2.500 de euro a scos fiecare din buzunare, pentru primul rând de mese, cel mai expus și de unde se vede cel mai bine. Prețurile au scăzut ușor pentru următoarele rânduri, din sursele noastre, 400 de euro fiind cel mai ieftin bilet. (CITEȘTE ȘI: GINA PISTOL, SINGURICĂ LA UNTOLD: ”UNII MAI TREBUIE SĂ…”)

Gina Pistol, fără Smiley la Untold

Gina Pistol a venit la Untold, dar singură, fără iubitul ei, Smiley. Vedeta a explicat motivul. ”Am venit cu foarte mulți prieteni, iubi mai trebuie să și muncească”, a precizat Gina. „Am fost anul trecut și mi-a placut foarte mult. De asta am revenit si anul acesta. Este cea mai cool atmosferă într-o locație feerică, oameni buni, muzică faină. Chiar îmi place… Vreau să ascult artiștii mei preferați și să mă simt bine. Îmi e greu să fac un top al artiștilor, dar vreau să ajung la The Prodigy, neapărat. Mai au și prietenii mei artiști preferați”, a mai spus Gina Pistol, pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)