Cătălin Moroșanu a ajuns de nerecunoscut după ce a făcut foamea la ”Fermă” timp de două luni!

Publicat: 15/04/2019 | 08:50
Cătălin Moroșanu a ajuns de nerecunoscut după ce a făcut foamea la ”Fermă” timp de două luni!

Condițiile vitrege impuse de acest show l-au adus pe celebrul luptător într-o condiție fizică ce-l face de nerecunoscut. Foarte slăbit din cauza lipsei hranei, Moroșanu a scăpat de multe kilograme. 

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai redutabili participanți la show-ul Ferma, transmis de postul de televiziune Pro TV. Acesta a ajuns să cântărească 91 de kilograme, greutate pe care o avea în anul 2006, după două luni petrecute la Ferma.

După mai bine de două luni petrecute în Ferma – Un nou început, Cătălin a ajuns să cântărească 91 de kilograme, aceeași greutate pe care a avut-o la începutul carierei sale, în 2006. Așa cum îl știm, Cătălin nu renunță, indiferent de greutățile pe care le poate întâmpina în această aventură. Peste două luni, împreună cu ceilalți concurenți, se va bucura că munca sa va transforma Vila Klaus din Văliug dintr-un complex în ruină într-o tabără modernă pentru copii”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a sportivului.

Cine a câștigat ”Ferma”

Reality-show-ul “Ferma“, difuzat de Pro TV, a început în urmă cu aproximativ trei luni, cu 18 concurenți, unii cu notorietate, alții mai puțin cunoscuți. CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, vă prezintă o super-exclusvitate: filmările celui mai controversat concurs de la ora actuală s-au încheiat, iar surse din PRO TV au detonat “bomba” cu privire la câștigătorul de la “Fermă“.

După multe episoade în care concurenții s-au certat, s-au împăcat, au legat prietenii, au flirtat sau chiar s-au combinat, a venit și momentul mult așteptat, filmările s-au încheiat. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) 

Nimeni nu s-ar gândi vreodată că acest concurent ar putea pune mâna pe premiul de 50.000 de euro, dar se pare că ar fi reușit, cel puțin așa se vorbește prin PRO TV. Ei bine, marele câștigător al „Fermei” ar fi chiar Marius Crăciun, unul dintre cei mai liniștiți și tăcuți concurenți din casă. Aceleași surse ne-au mărturisit că ar fi intrat la duel cu nimeni altul decât Cătălin Moroșanu, iar cel din urmă ar fi fost învins.

Această informație este ținută secretă, nu doar de concurenții show-ului, care nu discută nici măcar cu persoane apropiate despre acest subiect, ci și de reprezentanții PRO TV, pe care i-am contactat să ne ofere un punct de vedere, privind această informație, însă, până la acest moment nu ne-au oferit niciun răspuns, ceea ce întărește ideea că Marius Crăciun ar fi marele câștigător al „Fermei”. Pentru mai multe detalii, intră AICI.

Citește și...