Câți bani câștigă, de fapt, prezentatoarea știrilor de la Antena Stars. Nu diferă mult față de salariul unui vatman STB

Autor: A. D.
Publicat: 14/01/2020 | 15:43

Salariile din televiziune au fost mereu un subiect tabo. Diverse sume exorbitante s-au vehiculat de-a lungul timpului. S-a scris mult despre banii pe care i-ar câștiga persoanele publice. Acestea diferă în funcție de postul de televiziune, de nivelul de rating și tipul de emisiune.

Am aflat cât câștigă prezentatoarea știrilor de la Antena Stars. Salariul acesteia nu este așa de mare cum se credea. Prezentatoarea de la Antena Stars are un venit lunar cuprins între 3.000 – 4.000 de lei. Suma este una decentă și nu imensă cum se presupunea. Venitul ei nu diferă mult față de salariul unui vatman STB, care câștigă 3.700 de lei. (CITEȘTE ȘI: TOP 10 – SALARIILE VEDETELOR DIN ROMÂNIA. CÂȚI LEI CÂȘTIGĂ LUNAR ANDRA, CĂTĂLIN MĂRUȚĂ, DELIA, ANDREEA ESCA, ANTONIA, ȘTEFAN BĂNICĂ ȘI MIRCEA BADEA)

Așadar, a fost dărâmat mitul salariilor din televiziune. Bineînțeles că există și excepții și în cazul unor vedete consacrate se poate vorbi de sume mult mai mari. Însă în general veniturile din acest mediu sunt limitate. Tot în același grup de televiziune salariul unei asistente tv este în jur de 2.000- 2.500 de lei, al unui editor video ajunge la 3.000 de lei și al unui redactor depășeste cu puțin 2.300 de lei.

 

Citește și...