Un tractor Porsche, cea mai nouă achiziție! Câți bani a plătit Ion Țiriac

Publicat: 25/04/2018 | 13:29

Ion Ţiriac, cel mai bogat om din România, a mai făcut o achiziţie excentrică, cumpărându-şi un tractor Porsche Milionarul român a achiziţionat un tractor Porsche Diesel Super S308, produs în 1958, şi cotat la 20.000 de euro, ce va fi expus în showroom-ul Ţiriac Collection.

Tractorul a fost produs doar pentru o scurtă perioadă de timp şi a fost restaurat în urmă cu mai bine de un deceniu.

Conform TOP 100 Capital, Ţiriac a deţinut şi în 2017 prima poziţie în clasamentul celor mai bogaţi români. Ţiriac are o avere estimată la 1,7-1,8 miliarde de euro, în creştere cu 7,6% faţă de nivelul din 2016.

Cum a reușit să strângă Ion Țiriac primii săi bani

Tenisul pentru mine a fost o întâmplare. Eu eram foarte bun, unul din juniorii buni la tenis de masă. Antrenamentele la tenis de masă le faceam exact acolo unde erau şi cele trei terenuri de tenis. Tenis jucau numai oamenii cu bani si pe vremea aia. Eu veneam dimineaţa la 6, când jucau boierii mari, ca să le strâng mingile şi îmi dădeau 25 de bani. Dacă stăteam două ore erau 50 de bani. 50 de bani azi, 50 de bani mâine, poimaine aveam 3 lei. Într-o sâmbătă sau duminică unuia dintre acesti burtosi nu i-a venit partenerul şi cum eram mai tinerel m-a întrebat dacă nu pot să îi arunc mingile inapoi. Cum dădea, cum îi dădeam înapoi. Era 5 mai 1955, cu 4 zile inainte sa implinesc 15 ani. A fost primul meu contact cu racheta de tenis si cu tenisul”, a povestit Ţiriac la TelekomSport.

Citește și...