Caz Caracal: ce le-a cerut Gheorghe Dincă gardienilor de la Jilava întrece orice imaginație

Autor: A.N.
Publicat: 16/11/2019 | 13:07
Caz Caracal: ce le-a cerut Gheorghe Dincă gardienilor de la Jilava întrece orice imaginație

De când a fost transferat în Capitală, Gheorghe Dincă are tot felul de pretenții. Ce le-a cerut presupusul criminal din Caracal gardienilor întrece orice imaginație.

După ce s-a plâns că mâncarea care i se servește în celulă este prea acră, că cearșafurile nu îi sunt schimbate prea des, dar și că se teme pentru viața lui deoarece este amenințat, iată că Gheorghe Dincă are o altă pretenție. Presuspusul criminal din Caracal vrea să aibă parte de liniște în celula în care stă singur. (CITEȘTE ȘI: CAZ CARACAL: ALEXANDRA MĂCEȘANU AR FI AJUNS ÎN HAREMUL UNUI ARAB!)

”Omul nu mai suportă gălăgia, spune că îl stresează tot ce aude dincolo de ”cămăruța-salon” pe care o are la Jilava”au dezvăluit surse de la Jilava.

Mama Luizei crede că fata ei a fost traficată

Monica Melencu, mama Luizei, fata dispărută de aproape 7 luni, după ce s-a urcat într-o mașină de ocazie în Caracal, și-a angajat un nou avocat, din Timișoara, cu care a mers, vineri, la DIICOT Central. Noul avocat al familiei Melencu, Carmen Obârșanu, a confirmat că o reprezină pe Monica Melencu în dosarul legat de dispariția fiicei sale. (VEZI ȘI: NUMĂRUL DE TELEFON AL LUI GHEORGHE DINCĂ A DEVENIT VIRAL! CUM ERA TRECUT ”MONSTRUL DIN CARACAL” ÎN AGENDA AMICILOR)

„Suntem împreună la DIICOT, eu și doamna Melencu. Sunt avocat în această speță (a dispariției Luizei Melencu). Atât pot spune în acest moment”, a declarat, pentru MEDIAFAX, avocatul Carmen Obârșanu.

Carmen Obârșanu este avocat în Timișoara. Inițial, familia Melencu a fost reprezentată de avocatul Tonel Pop. După ore bune petrecute la DIICOT și după ce  avăzut probele strânse de anchetatori, Monica Melencu este sigură că fata ei a fost traficată.

Magistraţii Tribunalului București au decis, vineri, să prelungească mandatul de arestare preventivă pentru încă 30 de zile pe numele lui Gheorghe Dincă, bărbatul care a spus că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Citește și...