Caz șocant în Brașov! Un tânăr a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru că și-a șantajat fosta iubită să se culce cu el, până îi năștea actuala parteneră

Autor:
Publicat: 15/08/2020 | 21:36
Caz șocant în Brașov! Un tânăr a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru că și-a șantajat fosta iubită să se culce cu el, până îi năștea actuala parteneră

Un caz șocant a avut loc în Brașov, unde un tânăr a fost reținut de autorități, pentru că își șantaja fost iubită cu imagini compromițătoare. Mai mult, se pare că acesta a cerut ca tânăra să întrețină relații sexuale cu el, până în momentul în care actuala parteneră avea să nască.

Cei doi au fost împreună timp de un an, însă tânăra a aflat că iubitul ei era implicat de ceva timp într-o altă relație, chiar așteptat și un copil. În momentul în care a aflat ce se întâmplă, tânăra a  vrut să despartă de bărbat, însă acesta nu a acceptat. (CITEȘTE ȘI: CAZ ÎNFIORĂTOR ÎN IAȘI! ADOLESCENTE VIOLATE DE MAI MULȚI BĂRBAȚI ȘI ȘANTAJATE CU FILMĂRILE TIMP DE 3 LUNI. PROCURORII DIICOT AU PUS CAPĂT COȘMARULUI COPILELOR)

Mai mult, a început să o șantajeze cu unele imagini compromițătoare, cerându-i să întrețină în continuarea relații intime, până când cealaltă parteneră avea să nască. Din teama ca imaginile cu ea să nu ajungă publice, femeia a acceptat „târgul” și l-a rugat să șteargă fotografiile indecente.

Bărbatul a fost condamnat la trei ani de închisoare

După ce bărbatul din Brașov a fost de acord să șteargă pozele și a făcut-o chiar sub ochii tinerei, aceasta nu a mai putut să suporte și a mers la poliție. Din păcate, se pare că bărbatul mai avea o serie de imagini compromițătoare pe care le-a publicat pe un site de pentru adulți.

 „Fotografiile şi filmuleţele au fost făcute pentru noi, cu acordul meu, dar fără a avea permisiunea de a le divulga în altă parte”, a mărturisit femeia, în instanţă, potrivit spynews.ro. (VEZI ȘI: ȘANTAJ ÎN TOIUL NOPȚII! CE A FĂCUT UN BĂRBAT OBSEDAT DE VECINA SA? „TE AŞTEPT JOS SĂ ŢI-O MAI…”)

Pentru faptele sale tânărul din Brașov a fost recent condamnat la trei ani de închisoare cu executare şi la plata a 100.000 de lei despăgubiri, pentru femeia şantajată. Sentința din acest caz nu este definitivă.