Caz unic în România! Cum vor fi pedepsiți călătorii din mijloacele de transport din Constanța care miros urât

Publicat: 19/11/2019 | 10:35

Transportul în comun presupune o adevărată aventură, în multe zile, și asta pentru că există cazuri în unii călători – mai mulți sau mai puțini – sunt ”certați” cu apa și săpunul. Firește, într-o atare situație urât mirositoare există nemulțumirea crescândă a celorlalți pasageri, motiv pentru care un primar a luat decizia de a rezolva problema. 

Primarul din Constanța s-a decis să taie în carne vie și să găsească o soluție pentru ca mirosurile neplăcute să fie eliminate din mijloacele de transport în comun. Dacă se ajunge sau nu la rezolvarea problemei încă nu se știe, cert este că se propune care pasagerii ”care nu se spală” să fie… dați jos din autobuz.

„Am avut deja o discuţie, sper să găsim formula legală prin care să putem opri autobuzul şi să putem să-i dăm jos pe cei care nu se spală, pentru că ştim foarte bine că există trasee şi anumite intervale orare în care oamenii de bună credinţă trebuie să suporte câte o persoană care este certată cu igiena”a declarat Decebal Făgădău, primarul Constanței, conform adevărul.ro. Aflând această informație, sociologul Gelu Duminică a ținut, informează sursa precizată mai sus, să își exprime punctul de vedere.

„În Constanţa există oameni are put. Cred că există peste tot în România şi oriunde-n lume. Constanţa însă a găsit soluţia: să nu le mai dea voie să călătorească cu transportul în comun. Adică, dacă îţi plăteşti bilet însă puţi, jos cu tine!”a scris Duminică.

Citește și...