Cazul care a șocat România! Un șef din Poliția Română este acuzat de viol: “A vrut să îmi pună cătușele“

Publicat: 02/01/2019 | 12:39

O tânără face acuzații grave la adresa unui șef din Poliția Română și spune că bărbatul ar fi forțat-o să facă amor cu el. Femeia, viitoare avocată condamnată pentru prostituție evită “viol“, dar totuși susține că ofițerul ar fi obligat-o să facă lucruri pe care ea nu şi le dorea

. „În timp ce făceam sex, m-a imobilizat şi mi-a cerut să fac nişte chestii pe care eu nu voiam să le fac. El este foarte masiv, iar eu sunt firavă. Am avut un şoc, mi-a venit să vomit… A vrut să îmi pună şi cătuşele de poliţie… M-am speriat foarte tare”, susţine tânăra.

Șeful din Poliţia Română a depus o plângere penală împotriva prostituatei, susţinând că ar fi fost şantajat de aceasta. Acum, procurorii efectuează investigaţii de amploare, pentru a afla adevărul, iar dacă prostituata va fi trimisă în judecată pentru şantaj, ar putea primi o pedeaspă de până la cinci ani.

„Am înregistrare din maşină, din timpul unei partide de sex. Am bonuri şi chitanţe de la hotelurile la care am fost împreună. Am fotografii din camera de hotel. Am capturi de ecran cu diferite mesaje. (…) M-a abordat pe un site de socializare şi, după câteva discuţii banale, mi-a zis să vorbim în privat. La recomandarea lui, am instalat pe telefon un soft care distruge conversaţiile după câteva secunde. Mi-am dat seama de ce vrea să discutăm doar aşa şi am filmat conversaţiile cu un alt telefon. Aşa că am dovada discuţiilor, chiar dacă acestea nu mai există nici pe telefonul meu, nici pe telefonul lui. (…) El nu ştia că am fost condamnată pentru prostituţie. De altfel, nici nu mai contează trecutul meu, pentru că totul s-a întâmplat acum câţiva ani. Am început o viaţă nouă, sunt studentă la Drept. (…) Vreau să îi apară numele în ziare, ca să vadă lumea ce fel de om este. Pozează în mare familist, dar umblă cu amante. Nu i-aş fi făcut asta, însă m-a lăsat gravidă şi, când a aflat, mi-a întors spatele. Am făcut avort pe banii mei, nu a vrut să mă ajute cu nimic”, a declarat prostituata de la Drept pentru spynews.ro.