Cazul incredibil al unui tânăr din Bolintin Vale! Amenința că se sinucide, dar a fost împușcat de către polițiști

Autor:
Publicat: 21/04/2020 | 18:50
Cazul incredibil al unui tânăr din Bolintin Vale! Amenința că se sinucide, dar a fost împușcat de către polițiști

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Bolintin Vale, a fost împușcat de polițiști, după ce a ieșit în stradă cu o butelie și înarmat cu un cuțit. Bărbatul se afla în stare de ebrietate și amenința că se sinucide.

Astăzi, poliția din Bolintin Vale a fost sesizată printr-un apel la 112 cu privire la faptul că un cetățean, înarmat cu un cuțit și o butelie a ieșit pe stradă și face scandal. La fața locului s-au deplasat 4 polițiști și 2 jandarmi, care au constatat că bărbatul se afla în stare de ebrietate și amenința că se sinucide. (CITEȘTE ȘI: DOI MEDICI INFECTAȚI CU COVID-19 S-AU TREZIT CU PIELEA NEAGRĂ. CUM A FOST ACEST LUCRU POSIBIL. FOTO INCREDIBIL)

Atunci când oamenii legii au încercat să îl imobilizeze, bărbatul i-a amenințat cu cuțitul. Pentru că nu au reușit să îl liniștească și pentru că tânărul era agresiv, polițiștii au fost obligați să folosească armamentul din dotare. Aceștia au tras două focuri de avertisment în plan vertical, după care l-au împușcat pe bărbat în picior. (VEZI ȘI: CINE ESTE, DE FAPT, SPARTACUS IDOLU FETELOR, LIDERUL “REVOLUȚIEI” DIN RAHOVA! CE NU S-A SPUS LA TV)

În urma incidentului victima a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. În prezent, cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale.