Loading the player...

”Bad Boy” Gebhart, aşa cum l-a supranumit presa germană, şi-a dat în petec: beţie până la 8 dimineaţa şi apoi direct la fete „pe centru”.

Nu mai poate să joace, dar poate foarte bine să se joace


“El, săracul, nu mai poate să joace fotbal. Eu am avut încredere în Reghe. El mi-a zis patroane, îl luăm, îi dăm 5000 de euro şi îi facem două contracte. I-am dat 5000 de euro pe lună timp de 6 luni şi are încă un contract pe doi ani, cu 15.000 pe lună, dacă dă randament. Am zis că nu e problemă să dăm 5000 pe lună ca să îl vedem. A spus el că va da 10 goluri. Eu nu cred că va da nici jumătate de gol. Eu nu cred că mai poate să joace fotbal. Pe mine nu poţi să păcăleşti dacă văd un meci. Dacă văd că abia te mişti, că vine baba cu colacii până te întorci...”. Am citat din Petre Ţuţea. Am glumit. De fapt, am citat din Gigi Becali (născut, de altfel, filozof, cum chiar el declara).
 

Nu ştim dacă Timo Gebhart chiar nu poate să mai joace fotbal, dar ştim foarte bine ce face ÎN LOC SĂ joace fotbal.
 

O seară lungă cât un şarpe BOA


Sâmbătă seara, cu nici o zi înainte de derby-ul cu Astra Giurgiu din play-off, Timo a fost la BOA. Dar ce zicem noi ”seara”? Gebhart a fost la BOA sâmbătă seara, noaptea şi chiar duminică dimineaţa. Pentru că a plecat de acolo când cocoşii cântaseră deja de câteva zeci de ori, pe la 7:45. Acasă, credeţi? Ei, aş!

Ce frumoasă este viaţa / Când te prinde dimineaţa / Fără gol, dar cu curaj / În centru, la un masaj
Ce frumoasă este viaţa / Când te prinde dimineaţa / Fără gol, dar cu curaj / În centru, la un masaj


S-a dus direct la antrenament. Dar nu la antrenamentul de fotbal, cum credeţi voi, ci la masaj.
Da, ştim că şi echipele de fotbal au maseori, dar aveţi răbdare, că nu despre asta este vorba. Neamţul care din vară urma să depăşească cu 5000 de euro pe lună plafonul salarial stabilit chiar de către Becali (10.000 pe lună stabilise Gigi că dă, maximum, pentru un jucător, la prima sosire a lui Reghe în Ghencea) s-a dus direct la masaj erotic.
 

A ajuns la salonul de masaj pe la ora 8, iar şoferul taxiului şi încă un prieten cu care era în maşină au intrat în stil profesionist, să-i aranjeze detaliile (că cine are chef DOAR DE UN MASAJ, după o noapte de băut, să fim serioşi?). După câteva minute, cei doi s-au întors şi l-au luat şi pe neamţ, care, peste măsură de vesel şi politicos, i-a salutat pe fotografii celui mai citit site din România cu un deget mijlociu ridicat sus, la nivelul capului.
 

Neamţul care joacă mai mult la nunţi şi botezuri decât pe teren, la Steaua, a ţinut să ne arate degetul mijlociu, în timp ce intra, vesel nevoie mare, la masaj erotic. Sperăm că acolo a primit ceea ce în mod clar îşi dorea.
Neamţul care joacă mai mult la nunţi şi botezuri decât pe teren, la Steaua, a ţinut să ne arate degetul mijlociu, în timp ce intra, vesel nevoie mare, la masaj erotic. Sperăm că acolo a primit ceea ce în mod clar îşi dorea.

De menţionat că Gebhart se clătina vizibil, de parcă tocmai ar fi dat gol Barcelonei în finala Champions League şi era beat de fericire. Doar că Gebhart, se ştie, n-a dat gol nici lui FC Voluntari şi nu de fericire era beat, ci de alcool.
 

Masajul erotic e pentru oamenii care muncesc, de aia a avut nevoie Gebhart de pile la intrare


”Alungă stresul acumulat într-o zi de muncă alături de fetele provocatoare şi dulci! Te aşteptăm să te răsfăţăm cu surprize inedite şi senzaţii unice.” Acesta este modul în care salonul ”Mademoiselle Erotic”, de la intersecţia Căii Călăraşi cu Delea Veche, îşi face reclamă în broşuri. ”Stresul acumulat după o zi de muncă”, zic domnişoarele. Of, of, măi, domnişoarelor, de ce sunteţi voi atât de exclusiviste?!

Salonul de masaj unde şi-a terminat noaptea (sau şi-a început ziua?) Gebhart beneficiază de un marketing profesionist. Textele, cel puţin, par făcute de un proxenet serios şi creativ din Gara de Nord / Victoriei.
Salonul de masaj unde şi-a terminat noaptea (sau şi-a început ziua?) Gebhart beneficiază de un marketing profesionist. Textele, cel puţin, par făcute de un proxenet serios şi creativ din Gara de Nord / Victoriei.


Probabil Gebhart a avut mari probleme să îl accepte înăuntru, de aia a şi avut nevoie de antemergători care să convingă pe profesionistele domnişoare, el nerupându-se cu munca de când a venit în România. Poate că le-a arătat fluturaşul de salariu, pentru că Gebhart se află în fericita postură de a fi plătit doar pentru că joacă din când în când. Bun şi-aşa!
 

O carieră cu goluri foarte puţine, dar cu femei strangulate şi multe sticle vandalizate, golite de conţinut şi umplute cu aer


Considerat o mare speranţă în Germania acum 5-6 ani, Timo Gebhart a avut două mari ghinioane în viaţă: accidentările, femeile şi băutura. OK, am zis trei, nu două. Am încercat să fim drăguţi, dar n-am reuşit. De fapt chiar suntem, pentru că am mai putea adăuga câteva.
Fostul jucător al lui Stuttgart a venit la FCSB după un ”concediu medical” de 677 de zile, perioada record în care a fost accidentat. În acele zile de ”accidentare”, Gebhart a accidentat la rândul său, conform presei din Germania, şi pe o domnişoară dintr-un club din Nurnberg, pe care a strangulat-o până a rămas inconştientă. Drept urmare, Gebhart a fost condamnat, în ianuarie 2015, la 11 luni de închisoare cu suspendare. Aşadar, Gebhart era proaspăt scăpat de statutul de prizonier când a fost adus la Steaua, în iarnă, poate că asta l-a şi atras pe Becali la el.
 

Doar că la Steaua a rămas prizonier. Prizonier al propriilor probleme. Gebhart a jucat foarte puţin pentru ”roş-albaştri” de când a venit, iarna aceasta, în partidele ”cruciale” cu Concordia Chiajna, FC Voluntari şi CSMS Iaşi. A fost o singură dată titular (în semifinalele Cupei Ligii, cu Astra) şi n-a rupt norii. Or, dacă nu impresionezi nici cu rezervele giurgiuvenilor, cam ce şanse ar fi să faci ravagii în Champions League?
Nu-i nimic, Timo! Tu ia-ţi ăia 15.000 pe lună şi du-te în continuare la masaje. Şefii tăi de la Steaua vor fi foarte fericiţi dacă măcar acolo o să marchezi „jumătate de gol”, vorba lui nea Gigi.
 

Ana Manole

Citeste despre:gebhardt, gebhardt steaua, gigi becali


Share On Facebook