Ce a pățit bărbatul din imagine după ce a băut o bere într-un club de fițe din centrul orașului

Publicat: 10/11/2019 | 11:21

Atunci când te hătărăști să mergi într-un club, pentru a te relaxa, te aștepți să petreci o seară excelentă alături de cei împreună cu care de-ai decis pui petrecerea pe primul plan. Însă totul s-a petrecut halucinant atunci când un bărbat s-a distrat, alături de un prieten, într-un club de fițe.

S-a întâmplat în Marea Britanie, iar scenariul s-a desfășurat conform unor… parametri neașteptați. Bărbatul în cauză a ieșit în oraș, împreună cu prietenul său, numai că – la scurt timp – a rămas… paralizat. A consumat o băutură, firește, dar nu a trecut multă vreme și nu s-a mai putut mișca. Ipoteza este că i s-au pus droguri în băutură.

„De fiecare dată când încercam să merg cădeam”, a declarat bărbatul, potrivit Mirror. El nu a putut spune cine i-ar fi pus respectivele droguri în băutura pe care o consuma, iar verificarea camerelor de supraveghere nu a dus la niciun rezultat. În urma acestui incident a fost deschisă o anchetă, oamenii legii încercând să descifreze misterul din jurul acestei întâmplări șocante.

Citește și...