Ce a pățit în închisoare unul dintre cei mai puternici milionari din România

Autor: I.D.
Publicat: 10/10/2018 | 22:52

Aflat în spatele gratiilor, acolo unde ispășește o pedeapsă de 10 ani de închisoare, Sorin Ovidiu Vîntu, unul dintre cei mai puternici milionari din România, a fost pus într-o situație mai puțin obișnuită. (Super oferta de angajare) După ce Comisia de disciplină a Penitenciarului Rahova i-a aplicat o sancțiune drastică, controversatul om de afaceri s-a plâns în fața instanței de judecată. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră, detalii de ultimă oră despre situația în care se află fostul mogul.(CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU A SEMNAT CU ANTENA 1! PRODUCĂTORII MEGA-SHOW-ULUI TV O VOR PLĂTI CU… UN SAC DE BANI!)

În urmă cu aproximativ două luni, din cauza comportamentului neadecvat pe care Sorin Ovidiu Vântu l-ar fi avut în Penitenciarul Rahova, Comisia de disciplină a decis să-l sancționeze drastic pe controversatul om de afaceri. În prezent, acesta ispășește o pedeapsă de 10 ani de închisoare, după ce judecătorii Curții de Apel București l-au găsit vinovat într-un dosar de delapidare. (Cât câștigi dacă faci videochat?)

Din câte se pare, fostul mogul nu a vrut să lase lucrurile așa. Prin urmare, a decis să conteste în instanță decizia Comisiei de disciplină. Sorin Ovidiu Vântu s-ar fi plâns în fața magistraților de modul în care a fost sancționat. Cu toate astea, magistrații de la Judecătoria Sectorului 5 din București au decis să respingă contestația omului de afaceri. (NU RATA, AICI: O ROMÂNCĂ A ÎNGENUNCHEAT GIGANTUL VODAFONE. AVEM DECIZIA CARE PRIVEȘTE 10 MILIOANE DE ABONAȚI!)

”În baza art. 104 Legea 254/2013, respinge ca neîntemeiată contestaţia formulată de petentul condamnat VÎNTU SORIN OVIDIU împotriva Încheierii nr. 935/28.08.2017 a Judecătorului de supraveghere a privării de libertate la Penitenciarul Rahova.(Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti) În baza art. 275 alin. 2 c.p.p. obligă petentul la 150 lei cheltuieli judiciare către stat, 130 lei onorariul avocat oficiu se va avansa din fondul MJ. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică”, se arată în decizia magistraților. (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ IUBITA LUI SORIN OVIDIU VÎNTU DE CÂND AFACERISTUL A AJUNS DUPĂ GRATII)

Sorin Ovidu Vîntu nu a avut câștig de cauză

Vîntu, dat în judecată de iubită

Controversatul Sorin Ovidiu Vîntu a fost dat în judecată de propria iubită. Grațiela Giolu a încercat să-și recupereze dreptul de a putea folosi o parte din banii milionarului, după ce acesta a fost din nou încarcerat. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!)

Grațiela a făcut contestație la acțiunea de executare, înregistrată de ANAF, și l-a dat în judecată și pe soțul ei. Dacă împotriva ANAF-ului nu a avut sorți de izbândă, iar cererea i-a fost respinsă, a încercat o altă acțiune în instanță, împotriva soțului ei, care a avut ca obiect ”acțiune în constatare”. Asta înseamnă că, cel mai probabil, a încercat să demonstreze recunoașterea unor drepturi pe care le are asupra bunurilor confiscate de autorități. (NU RATA, AICI: SOȚIA LUI SORIN OVIDIU VÎNTU NU POATE TRĂI FĂRĂ BANI. CE A AJUNS SĂ FACĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...