Ce a pus Anamaria Prodan în pungile pe care le-a dat de pomană pentru mama ei. Au costat 9000 de euro

Publicat: 06/04/2019 | 17:18
Ce a pus Anamaria Prodan în pungile pe care le-a dat de pomană pentru mama ei. Au costat 9000 de euro

Anamaria Prodan îi face pomenirea de un an a mamei sale, Ionela Prodan, regretata cântăreață de muzică populară. În paralel cu parastasul, agenta de jucători îi publică interpretei cartea „Cântecul vieţii mele”, volum în care solista povesteşte o serie de întâmplări amuzante din culisele carierei.

Astfel, Anamaria a comandat 70 de pachete consistente cu alimente de post pe care le va oferi în memoria mamei sale.

„Pachetele conţin zacuscă, ciocolată şi caşcaval de post, pate vegetal, portocale, roşie, măsline, dulceaţă, sarmale de post, napolitane de post, fasole bătută, glucoză, chiflă, o cutie de bere bără alcool şi o sticlă mică de vin roşu. Sunt produse despre care Anamaria Prodan mi-a spus că i-ar fi plăcut să le aibă pe masă şi doamna Ionela. Eu nu m-am întâlnit cu Ana, dar mi-a spus să pun tot ce este necesar unui om care nu are posibilităţi. Nu am ajuns să facem un calcul, dar cu tot cu vizita de la azilele de bătrâni, cred că, costurile totale se vor ridica la peste 9000 de euro”, a mărturisit Gabriela Lucuţan, ajutorul Anamariei Prodan, pentru Click.ro.

Gabriela, care deţine o firmă de servicii funerare, este cea care s-a ocupat şi de înmormântarea Ionelei Prodan, dar şi de cea a socrului impresarei, Hary. Alte 70 de pachete, colivă, pască şi mâncare caldă au fost duse la două aziluri de bătrâni pe care vedeta le-a vizitat sâmbătă dimineaţă.

Anamaria lansează cartea despre mama ei

La un an de la moartea Ionelei Prodan, fiica cea mare, Anamaria, i-a îndeplinit visul de a-i publica memoriile. Cartea „Cântecul vieţii mele”, în care fata vedetei face dezvăluiri în premieră, se va lansa la magazinul Diverta din Centrul Vechi al Capitalei.

Ionela Prodan a murit pe 16 aprilie 2018, după ce s-a luptat o perioadă lungă cu o boală cruntă. Se pare că mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spital.