Ce a putut sa faca Dana Marijuana in plin centrul Capitalei. Si-a pus copilul in ham si….

Publicat: 04/05/2015 | 00:39

Dana "Marijuana" s-a retras din viata publica pentru a-si creste copiii, iar aparitiile sale in ultima perioada pot fi numarate pe degete. Paparazzi "Cancan.ro" au surprins-o intr-o ipostaza in care nimeni nu a mai vazut-o vreodata.

Dana Coteanu, cunoscuta mai ales ca „Dana Marijuana”, din perioada in care canta muzica rap, dar si datorita problemelor pe care le avea cu substantele interzise, a profitat de vremea frumoasa pentru a iesi la plimbare cu fiica ei, Elena, in varsta de un an si jumatate.

Dana isi tine in brate fetita in varsta de un an si jumatate
Dana isi tine in brate fetita in varsta de un an si jumatate

„Fetele” au luat-o la pas prin centrul Capitalei, micuta fiind purtata de Dana o buna bucata de drum in carca, spre amuzamentul copilului.

Dana i-a cumparat fiicei sale o banana
Dana i-a cumparat fiicei sale o banana

La un moment dat, mamica a intrat intr-un butic, de unde a cumparat o banana pentru copil, un supliment deosebit de consistent si plin de vitamine pe care fetita l-a acceptat imediat.

Si-a corectat fetita cu…piciorul

„Dana Marijuana” si-a continuat plimbarea pe strazile Capitalei, oprindu-se pentru cateva momente vis-a-vis de Banca Nationala, la semafor.

Dana corecteaza mersul copilei cu piciorul
Dana corecteaza mersul copilei cu piciorul

Obosita de greutatea micutei, s-a hotarat sa o lase jos si a aprins o tigara. In tot acest timp, Elena a exersat mersul pe propriile sale picioare, facand-o pe Dana sa se roteasca in cerc si in zig-zag, pentru a o putea sustine in hamul special, destinat copiilor de varsta frageda care invata sa faca primii pasi.

Activitatea scos-o insa din sarite, pentu ca la un moment dat, a luat-o cu o miscare nervosa pe fetita, cu piciorul, pentru a o repune in picioare.


Nu are o viata buna

Inca de acum cativa ani, Dana Coteanu a lasat activitatea muzicala pentru o mica afacere cu bijuterii realizate manual, care insa nu merge foarte bine. Ea are necazuri cu banii, iar temperamentul ei vulcanic dar si problemele sale cu o anumita categorie de medicamente au determinat certuri interminabile cu tatal ei, Ion Coteanu.

La un moment dat, se uita nerabdatoare la ceas
La un moment dat, se uita nerabdatoare la ceas

Acesta a acuzat-o ca nu se ocupa de cele doua fetite ale sale, tatal Marijuanei avand si o mare problema in a-l accepta pe iubitul acesteia, Sebi. ”Nu există un venit lunar fix. Trebuie să te pregăteşti întotdeauna, azi mănânci, mâine nu mănânci” si-a recunoscut cantareata problemele financiare, intr-o emisiune TV.

(M.N.)

Citește și...