Ce afaceri conducea Serghei Mizil pe vremea lui Nicolae Ceaușescu

Publicat: 18/01/2020 | 13:12
Ce afaceri conducea Serghei Mizil pe vremea lui Nicolae Ceaușescu

Nonconformist, pus pe glume și dând senzația că ia viața exact așa cum vine. Pas cu pas. Acesta este Serghei Mizil, cel care – invitat în diferite emisiuni – reușește să facă show de fiecare dată. Pe Serghei Mizil trebuie să-l accepți fără ocolișuri, fiindcă are atitudinea unui personaj care se simte confortabil exact atunci când alții au senzația că le fuge pământul de sub picioare.

Chiar dacă are și unele probleme medicale – făcându-și anual analize pentru a vedea dacă totul este ”bine” la cutia craniană – Serghei Mizil nu își pierde tonusul niciodată, iar atunci când își povestește aventurile din anii anteriori Revoluției captează, imediat, atenția. A fost ”băiat de băiat”, cu școala vieții, așa că nu se ferește să spună lucrurilor pe nume. S-a învârtit în mediile puterii, este artyist plastic, iar acum se află în postura privilegiată de om de afaceri.

Dar, ”pe vremea lui Ceaușescu”, Serghei Mizil reușea să scoată bani din piatră seacă, ocupându-se cu… bișnița. Era, se poate spune, un întreprinzător de succes încă din acea perioadă, chiar dacă asta însemna să trăiască, uneori, la limita riscului. Ceea ce, una peste alta, nu l-a speriat.

Serghei Mizil, pe vremea lui Ceaușescu, atunci când scotea bani din… bișniță

Serghei Mizil, despre mama sa: ”A murit chiar în noaptea de Revelion la ora 12

Serghei Mizil spune și azi că mama sa era împotriva lui și că ținea mai mult cu frații săi care erau premianți. Dar Serghei își aduce aminte cu tristețe, de fiecare dată, de momentul în care mama sa a murit. În ceea ce îl privește, se poate spune că tristețea vine la oră fixă, în fiecare noapte de Revelion.

”Mama era împotriva mea. Ceilalţi fraţi erau premianţi, normal că ţinea mai mult cu ăia. Cu mama n-am avut o legătură, mă măscărea tot timpul. Făcea numai spume. Venea toata lumea la poartă să spună ca sunt o pată pe societate”. Eu zic că semăn cu ea. La mama săraca a fost o chestie foarte nasoală. A murit chiar în noaptea de Revelion la ora 12. Vrei nu vrei e ora 12, a  murit mama, mă gândesc”, a mai declarat Serghei Mizil la Antena Stars. 

Citește și...