Ce a apărut pe cer la locul tragediei din Sălaj, în care și-au pierdut viața patru fete! Oamenii cred că este un semn divin

Publicat: 18/05/2018 | 11:57

Cutremurător! Tragedia din Sălaj a șocat o țară întreagă. Patru tinere și-au pierdut viața, iar o alta se află în stare gravă la spital, după ce mașina lor a fost lovită de un tren, joi (17 mai). Fetele au murit chiar de Înălțare, iar oamenii cred că au văzut un semn divin pe cer, imediat după teribilul accident. 

Citește și: Logodnicul Mariei, una dintre tinerele moarte în accidentul de la Jibou, transformat de suferință: „Trebuia să ne căsătorim”

Victimele care și-au pierdut viața aveau vârste cuprinse între 20 și 22 de ani și se întorceau de la festivitatea de absolvire a Universității Tehnice, în Cluj-Napoca. În drum spre Baia Mare, pe centura ocolitoare a localităţii Jibou, în judeţul Sălaj, la o trecere de cale ferată, maşina în care se aflau a fost izbita de un tren. În urma impactului extrem de violent, cele patru pasagere au murit pe loc. Doar șoferița a supraviețuit. Tânăra se află în stare gravă la spital. (VEZI ȘI Ea este singura supraviețuitoare a accidentului din Sălaj)

În imaginile surprinse la locul tragediei, oamenii spun că se poate observa o rază de lumină care coboară din nori, chiar în locul unde s-a produs accidentul. Mulți cred că acesta este un semn divin și nu o simplă coincidență.  (CITEȘTE ȘI Ele sunt cele patru fete care au murit în accidentul de la Sălaj)

Imagini de la locul tragediei din Sălaj

 

Citește și...